![]() |
Zazdroszczę ze tak błyskiem Ci to idzie.
;) |
Piękny słonik będzie :):drif:
|
Cytat:
|
grzebactwo wciąga - to trzeba powiedzieć.
mało co dzisiaj, może prócz życia, ma tak wyraźnie zaznaczone początek/środek/koniec - i na końcu można się cieszyć z osiągniętego efektu. z życiem to różnie bywa. |
1 Załącznik(ów)
Motorek dostał nowy akumulator i zagadał za trzecim zakręceniu po prawie roku postoju bez dotykania niczego. Jak patrzę na rozbebeszony to mam wrażenie że dziś nie potrafią już robić prostych i poręcznych motocykli. Pozostaje wymiana oliwy, świecy, filtrów, wyczyścić gaźnik i gotowe. Miałem malować ramę , ale po rozebraniu wygląda całkiem nie źle więc nie ruszam. Bez rdzy i syfu.
3AJ 1990 rok z włoskim certyfikatem ASI o numerze: 171388. |
Adam, GRATULACJE.
ZAJEFAJNA!!!!! |
Ta chłodnica oleju to standard?
|
Cytat:
Tutaj jest mniejsza. |
Ciekawe czy jest tam fabrycznie termostat a jeśli nie to jaka jest temperatura oleju w jesienny dzień. Na zewnątrz termostatu nie widać a wewnątrz na bank nie ma nań miejsca. Choć może się mylę. To się już zdarzało :)
|
Olej pompował do miski zawsze nawet na zimnym więc podejrzewam że termostatu nie było. Wychładzać miał się gdzie bo i miska i chłodnica. Jeździłem przy -5 i ciepło od silnika było wyczuwalne na trasie ~60km. Temperatury oleju nie znam :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:10. |