![]() |
Doping THE BEST OFF :)
|
:D:haha2: film powinien trafić do TOP 10 :hehehe:
Zakończenie jak zwykle To już jest nudne Zawsze fajna zabawa Zacne towarzystwo Jesteście monotonni :rules: Gratulacje dla organizatorów za ogarnięcie takiego dużego stada :Thumbs_Up: |
:at::D:D:D:D:D:D:Thumbs_Up: takiego dopingu dawno nie słyszałem
|
MEGA gorąca prośba od Jurka-właściciela ośrodka o zwrot kluczy do TOM64 i Dr. Spławika (pokoje 62 i 63) + Felkowskiego (już rozmawialiśmy) w pawilonach oraz do Beddie/Waldek M/i SiejkoXRV domek nr 108 - klucze zapakujcie i wyślijcie na ośrodek kolonijny w Białej, bo w najbliższy week Jurek ma kolejną imprę a lokale zamknięte (nie ma zapasu) i wypadają mu z obiegu !!!!!
Jurek nr. 508 373 036 |
Znowu poplułem monitor.......:haha2:
|
Mam nadzieje, że nie dostanę od organizatorów za wtracanie sie w nie swoje sprawy. Tu ja mam układy z moderatorem to Ogłaszam co następuje;
Kolega Pindor za werbalny oraz pozawerbalny (zwłaszcza za pozawerbalny) i nieprzeciętnieponadprzeciętny doping zostaje oficjalnie wyróżniony w raporcie dziennym moderatora. Co niniejszym czynię. |
Było super, dochodzę jeszcze do siebie. Dzięki onanizatorom i całej bandzie czody :Thumbs_Up::Thumbs_Up: :D:D:D
PS: po powrocie dolałem 500ml hipolu do silnika i spokój. |
Pindor Miazga:haha2:
|
Kto zjadł moją kiełbasę ?
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:01. |