![]() |
1 Załącznik(ów)
|
Najlepsze jest to, taki śmiech przez łzy, że w Szwajcarii Królowa kosztuje 14 tyś. ich pieniędzy, a u nas 53 tyś. naszych :), Honda by nie nastarczyła z dostawami, jakby w PL Afra kosztowała 14 tyś. naszych :)
|
Qrczaq jak będziesz sprzedawać, to zaklepuję pierwsze miejsce w kolejce. Dupa jest, ale może nie 4ever ;)
|
Obstawiam, że każdy większy producent wydechów zrobi model dedykowany do nowej AT, będzie w czym wybierać :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Było?
|
komplet plastikowych kufrów w mieście to jest to!
|
|
Ale czy ta nowa będzie tak pięknie śmierdzieć maszyną? Czy tylko plastikiem? Bo ja uwielbiam smród mojej AT :)
|
Cytat:
|
Dobrze jechać za takim w skórze. W domu szybkie przetarcie i jest impregnat, jak po paście :D
|
JAKI TEN MOTOR JEST PRZEKRWSKO ŚLICZNY! :drif:
Ogmolować...i w krzaki go! |
Gmole jak w kursowych sprzętach w autoszkołach :)
|
szybki fotomontaż jak by wyglądała na kostkach, z wysokim błotnikiem i bez tego brzydkiego wydechu:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/...africatwin.jpg p.s. koło i zacisk oczywiście nie od tego sprzęta :) |
Wygląda lekko :-)
Mnie się tam podoba. wytapatalkowano |
Ma jedną tarczę z przodu czy to tak po fotomontażu?
:) |
Coś małe kółko z tyłu
|
Cytat:
|
Wygląda jak w starej afryce 17'' z C02
|
Motek wizualnie mnie się podoba. Czekam na dni otwarte i jazdę testową . Ciekaw też jestem wszelkich bolączek " wieku młodzieńczego " , choć pewnie z moją "przyjaciółką" nie szybko się rozstanę . Wraz z moim wiekiem i tym co z nią przeżyłem nabieram do niej sentymentu i szacunku ..... taki ze mnie moher :D
|
Ogon by jeszcze uciachać
|
Za niski profil tylnej opony i całkowity brak wydechu jej nie służy. Słabo wygląda. jakiś subtelnijeszy wydech i gumiaki bardziej w stylu MT21 z wyższym profilem.
|
Cytat:
Weź jeszcze lusterka zmień na 'normalne' daj wydech i wyczyść ten tylny błonnik. No i mnie się przedni błonnik nie podoba. |
się dopierdalacie
..tutaj chodzi o wyobraźnie :D mi się podoba poprowadzenie łańcucha :Thumbs_Up: gs i kat nie dojdą do tego za 100 lat :D |
:haha2:
dobre :D |
Przychodzi facet do apteki i mówi do okienka:
- Poproszę prezerwatywę malinową, bananową, wiśniową, truskawkową... a, może jeszcze pomarańczową... no i jeśli są, to dwie cytrynowe i jeszcze jedną porzeczkową... no i... Aptekarka nie może powstrzymać zniecierpliwienia: - Panie!!! Będziesz pan ruchał, czy kompot gotował?!!! No właśnie . Będziesz Pan tym jeździł , czy tylko napawał się jej wyglądem :D Ja wolę praktykę !!! |
|
Siwy cycki jej dorób to się poddam .
|
Zdjęcia pójdą w świat i ludzie później będą szukali takich wersji jak się komuś spodoba:)
|
Cytat:
|
Cytat:
Dodaj jeszcze jakas rejestracje i zmien lusterka i bedzie lalka! Ten bagaznik taki sredni do tego modelu... |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Motocykl musi mieć dwa lusterka :p Dostałem ostatnio pouczenie.
|
Jak ta płyta pod silnik okaże się z plastiku to.. :vis: :dizzy:
:D |
....to trza będzie zamienić na akcesoryjną, aluminiową, stalową, albo z innego amelinium hehe:D
|
Cytat:
§ 11. 1. Pojazd samochodowy wyposaża się: (..) 5. w lusterka zapewniające kierującemu niezbędną dla bezpieczeństwa ruchu widoczność do tyłu: a) co najmniej jedno lusterko zewnętrzne po lewej stronie pojazdu â w odniesieniu do samochodu osobowego i motocykla, z zastrzeżeniem lit. b, b) co najmniej dwa lusterka zewnętrzne, jedno po lewej i jedno po prawej stronie pojazdu â w odniesieniu do pozostałych pojazdów oraz do samochodu osobowego ciągnącego przyczepę i samochodu osobowego, w którym lusterko wewnętrzne nie zapewnia dostatecznej widoczności do tyłu, c) wewnętrzne â w odniesieniu do samochodu osobowego; (...) http://www.word.wroc.pl/download/akty/Warunki.pdf |
Cytat:
Serio? Ja mam jedno lusterko i nie trzeba nawet kierunkowskazow. Podobno maja to niedlugo zmienic na nowe motocykle. |
Serio,na przegladzie.
|
Dla odmiany, zoom na dupe.
http://www.motorcyclespecs.co.za/Gal...in%20%2055.jpg |
|
Oj ladna ta Afra.Wydech zostaje :Thumbs_Up:
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Kolektorki sliczne :Thumbs_Up:
|
1 Załącznik(ów)
Taka wersja mi sie chyba najbardziej bedzie podobac. Pominac kostke na tyle.
|
1 Załącznik(ów)
Hiper zoom bez oslony silnika. Fajnie filtr oleju pomyslany.
|
1 Załącznik(ów)
Jeszcze jedno. Znalezione na ADV
|
Co takiego fajnego z tym filtrem?
|
Cytat:
Chociaz teraz mysle, ze lepszy bylby filtr z wkladow (inserts). |
Znaczy, że niby w GS to się nie da śrubokrętem odkręcić filtra oleju?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:05. |