![]() |
|
Pieprzyć szybę, chce takiego trójkołowca:rules:
|
tempomat i regulowaną szybę... ja bardzo proszę o wał.... nie trzeba go opatentowywać...
|
Cytat:
|
Cytat:
Z tą szyba to jest jakas skomplikowana sprawa. Mi sie wydaje, ze jest to dosc sprytnie zrobione i te wszystkie dziury maja duze znaczenie. Deflektor wrecz pogarsza u mnie sprawe. A zadziwiajaco dobrze taka niska szyba daje sobie rade. |
Misza w setno :D,chce przygazowki!Taki trojkolowiec to dwie nerki jak nic.Jesli zrobia szybe tak regulowana jak w Crosstourerze to bedzie mistrzostwo swiata.Zadnych pokretel po prawej stronie.Oj Chyba cierpliwosc sie oplaci,o tempomacie nie wspomne :p
|
Mi tempomatu tez brakło. Zrobiłem 1270 km w piątek z tym plastikowym "tempomatem" i mam nadgarstek obity. Na autobahn byłby idealny.
|
skoro będzie tempomat to pewnie też elektroniczny GAZ..., czyli układ wtryskowy także inny, może podwójne przepustnice itp itd..
czy tempomat będzie na zasadzie siłownika? to raczej kiepska sprawa w terenowym motocyklu. cóż po co od razu wszystko dadać do motocykla... stać kogoś na nowy to sobie kupi kolejny nowy.. taka strategia :) |
Cytat:
|
Taki elektroniczny gaz jest w GSach i naczytałem się ochów i achów na temat tego rozwiązania a podczas jazdy okazało się że reakcja na gaz jest szybka ale opóźnienie wyraźnie odczuwalne. Ponadto jak walnie linka to będzie do ogarnięcia a jak elektronika to już słabo.
|
Tempomat na autostradzie dobra rzecz ale ja włączam go na wszelkich ograniczeniach prędkości i jadę spokojnie nie spoglądając ciągle na szybkościomierz:)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:18. |
|