![]() |
Cytat:
|
Do Kłodzka przyjadę Africą .
|
Adagiio,na miejscu zamiast piwa może być fresco,co prawda nie chianti ale też czerwone ?
:Thumbs_Up::friday: |
Fresco zawsze smakuje bez względu na kolor :).
Ps. Mam nadzieję że uda mi się wykurować do piątku . |
... i że nie będzie lało ;)
|
HEJ
Jeśli to dział w którym można się dowiedzieć coś o motkach innych niż AT, to znaczy, że dobrze trafiłem:D. Ja chciałbym zapytać Pomarańczową Wyrocznię, czy szkiełko kierunkowskazu do KTM ADV 990"S" to można by od jakiegoś innego dopasować np Duke, itp. czy tylko oryginał z salunu KTM? Czy ktoś cóś wie w tej sprawie? Bo moje jak już pisałem uległo wchłonięciu przez glebę tydzień temu i jest potrzeba w w/w temacie. Reszta kierunku ocalała-brak tylko bezbarwnego szkiełka. A może komuś się po garażu/piwnicy wala gdzieś takie cóś bo zmienił na LED'y i chciałby się zamienić na coś z napisem "40%". Wszelakie podpowiedzi mile widziane. POZDR |
Mysza, pokieruj swe kroki do KTMa:
990S 2008r nr: 60114028000 Nazwa motocykla/części: FLASHER LENS L/S R/S TRANSP.06 cena netto: 8.85 PLN cena brutto: 10.89 PLN http://ktmsklep.pl/katalog/9,50,115,...-s/zawieszenie Taniej niż flaszka wyjdzie. :D |
szkiełka pasują też od innych modeli, od których musisz poszukać sobie sam :)
|
Nie bójcie się cen oryginalnych części KTM, nie są tak drogie jak u innych wiodących producentów motocykli :)
|
Majki & EX1 & Lepi- wielkie:bow:, za szybką odpowiedź.
No jeśli faktycznie taka część wyjdzie około 10pln, to ja :Thumbs_Up::D Pozdro |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:06. |