![]() |
Cytat:
Zmień od razu trasę w okolicach Tarnobrzegu, most na Wiśle zamknięty do 05.08.11 , wcześniej puszczali do 3,5t , ale od dzisiaj zamknięty na amen, podobno puszczaja tyko pieszych i rowerzystów, może motory też przejadą. Puszką na Sandomierz, ale korki zarabiste:Sarcastic: pozdr. |
Dziękuję za cynka Zbyszku :Thumbs_Up:
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Załącznik 22478 Prubowałem go przejechać od strony Tyrawy Solnej 8 maja tego roku i zrezygnowałem :( bo jechałem sam. tutaj masz kilka fotek z dego miejsca https://picasaweb.google.com/amjfamily/Trasa0805201102# Moje zdanie jest takie że autem to możesz pomarzyć :D Powodzenia na SzuterParty - będzie się działo. |
Cóż, to, co widzisz to trasa automatycznie wygenerowana przez google, nie układałem jej specjalnie.
Czyli, jak rozumiem, radzisz dojechać do Sanoka i atakować od strony Tyrawy Wołoskiej? @ BLOB- jak trafić na "parking dla laweciarzy?" Pozdrawiam |
Hej
Ślad główny posiada 619 punktów, a mój odbiornik (60csx) chyba wyświetla tylko 500... lepiej by było mieć dwa osobne ślady - ale da się podzielić w MS. Pzdr |
Możesz uprościć do 500 pktów - nie powinno mieć to większego znaczenia w tym przypadku.
|
Mam małe pytanko na tema działania POI w igo8 która jest to dla mnie nową aplikacją a nie mam za czasu na testy. Wrzuciłem plik POI od fxridera. Na mapie widzę symbol punktów przy trasie jednak wiem ze w pliku tym są dodatkowe opisy przy każdym punkcie. Można je podejrzeć w pliku poprzez notatnik lub w GoogleMaps. Czy jest sposób aby zobaczyć opis danego punktu POI w igo8?
|
Cytat:
Na pełnej piździe motorem da rade Landkiem na 2000rpm i pełnym zblokowaniu dłubiąc palcem w ........nosie:D ZDROWIA a tak apropos to dlaczego nie jedziesz ?? AT odpicowana że sama by jechała po tych paryjach:D:at: No i nasza trasa idzie troszkę inaczej |
WAŻNA INFORMACJA
Przez granicę PL do UA nie ma możliwości przewożenia noży. Rozumiane ma to być jako: wszystko od scyzoryka do japońskiej katany przez otwieracz do konserw. Powiesz mam ale taki tyci to postoisz tłumacząc na h..j ci to w naszym spokojnym kraju |
Cytat:
rozumiem, że chodzi Ci o nazwę punktu ? Akurat iGo nie jest moim mocnym tematem, ale chyba udało mi się go rozszyfrować: na ekranie mapy kliknij możliwie blisko punktu (tak aby postawić pulsującą kropkę) i kliknij przycisk "kursor" z prawej strony ekranu. W nowym oknie kliknij przycisk "Info" (prawy dolny róg ekranu) - dostaniesz informacje n.t. najbliżej położonych POI. Alternatywnie po wybraniu punktu można się wycofać do menu (przycisk "Menu" na ekranie mapy) i nast. "Znajdź" -> "Znajdź POI" -> "Wokół kursora" -> [wybieranie punktu - jeśli był wybrany wcześniej to po prostu kliknij "OK"] -> [wybieranie kategorii - ostatnia: "szuter3a-wpt.kml"] i masz dostęp do obszerniejszej rozpiski potrzebnych punktów. Niestety nie udało mi się zmusić navi do wyświetlania punktów na mapie. Drobne pytanie: byłyby osoby (poważnie) chętne na arkusz map wojskowych z tego obszaru pod Oziego (po rosyjsku, 1:50k, dane z linku który dawałem wcześniej) ? Pytam, bo mogę przygotować (połączyć arkusze), ale zajmie to ze 2-3h i nie wiem czy jest sens to dłubać. pzdr, Adam |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:59. |