![]() |
|
Cytat:
|
Polski akcent w światowej produkcji :D
https://www.youtube.com/watch?v=KlOilAyS_to Brawo Radek :D aa komu się nie chce całości oglądać to 1:03:04 |
|
Takie tam
W starej afryce handbary by nie odpadly 😁
|
Cytat:
|
Byłem dzisiaj w Honda Mannheim. Tu zupełnie nic nie wiedzą o 2017. Jakie kolory czy regulacja szyby będzie czy tempomat. Zero. Ale na rynek niemiecki będą zmiany w modelu. Przede wszystkim będzie emisja spalin e4 a nie e3 jak teraz. A więc bedzie inny wydech i napewno inne parametry silnika.Nie będzie wolno ingerować w ABS tak więc nie będzie go można wyłączać a co za tym idzie nie będzie funkcji G na jazdę w terenie. Co do momentu i mocy też nic nie wiadomo. Zastanawiam się co jest ważniejsze w tego typu motocyklu. Ustawianie szybki i tempomat czy jednak możliwość wyłączenia ABS u i norma e3. W sumie ten wydech i jego brzmienie naprawdę mi się podoba. Diler w Mannheim sprzedał 65% z DCT a 35 % manuala.
|
Ło matko,zawsze można wyciągnąć bezpiecznik ABSu hehe, ale tryb G jest tylko w DCT, to manuala ominie? A czym e3 różni się od e4?, jakiś wykastrowany?
|
Inna emisja spalin . Ciekawy jestem jakie plany ma Honda Polska
|
Spełnienie E4 zamiast E3 pomijając dwukrotnie zmniejszenie emisji wymaga dodatkowo ODB1 czyli dołożą elektroniki. Pewnie będzie też.inny wydech.
|
ABS można "wyłączyć" przez postawienie moto na centralce wbicie 1 i gaz, trzymając hamulec. Kontrolka się zapala, że jest błąd i abs nie działa - na oba koła. U mnie bez centralki się tak stało jak na piachu dodałem gazu z hamulcem.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:20. |
|