![]() |
Po długim namyśle i wyczyszczeniu na maxa. świnki skarbonki padło na wiertarko-wkrętarkę Makita DHP 482.
Na placu boju na końcu został właśnie DeWalt Matjasa i ta Makita a zaważyła opinia pana Wieśka :) aby jednak wziąć sprzet ze szczotkami a nie BrushLess. Czekam na dostawe- zdam relację :) |
Wiesław to Wiesław :) he he.
Niech ci dobrze służy i wywierci milyion dziór! M |
No to przyszedł zestaw i...jest 2017roku:mad:
O ile wkrętarka to pal szesc ale bateriom to chyba dobrze nie zrobiło takie leżakowanie ??- fakt jest taki, że nie ma na nich daty produkcji ale skoro wkrętarka ma date 17'to wnosze, że baterie też; baterie były kompletnie rozładowane tak, że nawet wskaźnik naładowania które mają w ogóle się nie uruchamiał. Kto ma wiedzę jak to mogło wpłynąc na żywotność; pojemność baterii ?? Jedna bateria się naładowała zgodnie z instrukcją- niestety ładowanie drugiej nie kończy się tylko ładowarka pozostaje w stanie nie opisanym w instrukcji- powinna się zmienić dioda z czerwonej na zieloną i zasygnalizować sygnałem dźwiękowym, że ładowanie skończone a tymczasem palą się obydwie diody. Moge to oddac bo kupowałem przez neta. |
I ja bym oddał.
Pzdr Qter piję bro i palę szisze.... |
|
Oddaj.
Bateria litowo jonowa uszkadza się trwale przez rozładowanie poniżej napięcia minimalnego. Niestety. Jeśli nie mogą zagwarantować sprawnego zestawu to niech sprzedadzą samo body może... Albo DeWalt :) M |
Napisałem do tego sprzedawcy a on mi odpisał że
"Każda nowa bateria jest uśpiona żeby mogła leżeć 20 lat" i zeby je naładować. Co Wy na to ? |
ciekawe jak je usypiają ? śpiewają kołysanki przed zapakowaniem w karton ?
pierwszy raz słyszę o czymś takim :) |
Niech idzie do weta i niech się uśpi.
W najlepszym wypadku niech wymieni na taka która już nie jest uśpiona :/ Bezczelność bucow po prostu nie zna granic... Koniec końców TY MASZ mieć działający towar. Jego brocha jak to zrobi. Jak mu coś nie leży to niech zwraca kasę za towar i wysyłkę w dwie strony. M |
No to będzie zwrot całości..
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:51. |