![]() |
a jak motocykle będą na busach
|
No cóż nie miła zagrywka z ich strony.
|
Mamy jakieś ostateczne potwierdzenie czy tak czy nie? Dajcie znać do Wojtkowej do agro bo kobieta nie wie co ma robić.
|
właśnie rozmawiałem ze swoim klientem z Ukrainy i potwierdził, że teraz mają lekką obsesję związaną z Nocnymi Wilkami i nie wpuszczają żadnych motocyklistów, a wszystkie już znajdujące się na terenie Ukrainy na obcych blachach są bezwzględnie zatrzymywane i kontrolowane
|
Zapienily mnie kacaby...
|
UWAGA, WNIMANIE,UWAGA
Miałem własnie telefon ze Strazy granicznej z Kroscienka i wypytywali mnie o tę naszą imprezę, trase i rezerwacje. Nie wi3em kto jest siłą sprawcza tego0 faktu, byc moze to efekt mojego wydzwaniania lub innych czarnuchów do Ambasad i konsulatów. Mam dostac odpowiedż do południa co i jak. Czyli jest jeszcze promyk nadzieji ,ze nas przepuszcza przez granice .. Byłoby super. |
:bow::bow::bow::bow: Puszek, za Twoje zaangażowanie masz ode mnie butlę Ducha Puszczy lub Ducha Bagien. Wybierz sobie gatunek
|
takich emocji to nawet podczas mojego ślubu nie miałem :D Oby się udało.
|
Taka ciekawostka odnośnie zakazu. Z forum f650gs...
"Totalna bzdura. Dzwoniłem do Straży Granicznej, myśleli że żartuję, ale przełączali coraz bliżej do gra nicy, aż ostatecznie rozmawiałem z panią, która siedzi w budce na granicy i poszła uprzejmie i bez problemu zapytać Ukraińców. Nie ma żadnych ograniczeń. W ciągu ostatnich dwóch tygodni przekracząłem motkiem granicę 4 razy i rozmawiałem z Ukraińcami, polskimi funkcjonariuszami itd, coś by powiedzieli" Kurde... Nie wiadomo co robić.... |
Nie wiem kiedy miał wejść ten zakaz ale na majówkę bez problemu wjechałem od Węgier (Czop) a wyjechałem w Korczowej.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |