![]() |
W tym dniu byłem dla Pindora chyba natchnieniem.
|
Cytat:
|
Cytat:
prawie popuściłam w gacie ze śmiechu... Pindor, nie dość, że jesteś mistrzem parkietu, mega mistrzem striptizu, to jeszcze doping u Ciebie lepszy niż u Króla Darka Szpakowskiego... kurwa, aż żal że nie komentujesz rozgrywek naszej ligi.. widać, że potrafisz działać cuda :D :haha2: :haha2: zajebisty filmik :D |
Pindor na trenera kadry !!!!
|
8 Załącznik(ów)
Pięknie dziękuję Organizatorom za przednią zabawę zarówno na parkiecie, jak i offie. Pętelka offowa całkiem, całkiem :D Oby takich jak najwięcej. Organizacja całości - naprawdę wzorowa :bow:. Miło było wszystkich spotkać i poznać trochę nowych twarzy.
Wrzucam kilka fotek od stałego już bywalca naszych imprez Stevena, który również dziękuje za imprezę. Poza życiem "kulturalno - oświatowym" zdjęcia zrobione były podczas wypadu "krzaczorów" dookoła zalewu. Załącznik 15247 Załącznik 15248 Załącznik 15249 Załącznik 15250 Załącznik 15251 Załącznik 15252 Załącznik 15253 Załącznik 15254 |
Ciesze sie, ze moglam z Wami sie spotkac. Jestescie wszyscy bez wyjątku odjechani na MAXA. A przede wszystkim w koncu poznalam wieksza czesc lejdisowej społeczności.
Organizatorom dzieki za swietną impreze,- Offik bomba Cytat:
|
No to leżymy razem:) Ale fakt, warto było!
A co Pindora - jeszcze raz chciałabym podziękować mu za pomoc przy rozkładaniu namiotu:) Sama bym sobie nie poradziła... Pindor - jesteś wielki! :bow::bow::bow: |
Ja jeszcze może dodam że dzięki obecności na zakończeniu Ela stwierdziła że czopki jej już się nie podobają bo tylko ładnie wyglądają i nic poza tym a Afryka jest fajna bo można nią w błoto wjechać ;) Hmm chyba się zaraziła trochę wirusem XRV :D
|
Super impreza, super towarzystwo ukłony dla organizatorów za profesjonalizm:Thumbs_Up:.
Wielkie dzięki:) P.S. Jestem zdrowy:haha2:. |
" ....... SARDYNKO TY.... " :haha2::haha2::haha2::haha2::haha2:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:23. |