![]() |
Puszek, egal ile koni. Byle by sie nie psul i nie pracowal jak mixer do srub...
|
i tak bedzie na wtrysku wiec, go sobie zremapujesz:) o ile jeszcze cos z tego moto zostanie po 10-15 latach, czyli wtedy kiedy juz EWENTUALNIE HIPOTETYCZNIE nowa legenda powstanie i starej pozwoli pojsc na emeryture.
|
Podniecacie się tym motocyklem.. a nawet jeśli będzie... czy dożyjemy jeszcze z te 5-6 lat gdy będzie nas stac na używkę? :)
|
ja sie podniecam, ale z gigantycznym dystansem:)
|
Zazdroszczę rozmiarów :D
Debiut nowej Afryki w przyszłym tygodniu jest niemal pewny :) |
Krol jest tylko jeden KTM 1190 ADV R.Reszta to sciema i opcja dla nieudacznikow:haha2:
|
Myku, czyli nowy KTM megaadwenczer 1290 tez dla pedalow ? :D
|
Dla turystow.A jakiej orientacji to juz inna sprawa.Ale jak dla mnie bije konkurencje na glowe.Myslalem ze nowa FJR bedzie ok,ale 1290 uwazam,ze jest lepszy.Jak mogles pomyslec o nim w zestawieniu z 1190 adv R :confused:
|
Myku, te nowe adventury z KATEEMA to przerosniete motocykle na asfalt, ostania w miare konstrukcja to 990R, ale to juz ustalilismy wczesniej, a takze to ze idealem byloby max 100 koni i max 1000cm no i 180kg:)
|
Proponuje rozszerzyc horyzonty.KTM robil 990R,robi 1190 Adv R ale robi rowniez 1290 Mega Adv czy jak mu tam .Dlaczego patrzycie tylko na jeden Segment?To troche dziwne.Czy ta Firma ma tylko robic w segmencie Hard Havy Mega Reiseenduro???To troche glupie i nielogiczne.Wypuscil uniwersalne 1190 Adv,ktore mam.1190 Adv R z przeznaczeniem na turystyke bardziej Off niz On,ktore bede miec.I wypuscil mega zajebistego turystyka On 1290,ktorego nie potrzebuje,wiec nie bede miec.Powinnismy sie z tego cieszyc,jako posiadaczetej marki :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:35. |