![]() |
Cytat:
|
Z PZU nie współpracuję , szkoda mi nerwów.
Kici na szczęście jest taka możliwość :) Jeśli kolega Cię uposaży to dostaniesz odszkodowanie ;) |
MIkelos nie wiem jak Ty , ale ja na UA zamierzam wjeżdżać na szlaki górskie oraz miejsca które nie mają nic wspólnego z drogami.
Kto będzie trzymał się tylko dróg, może sobie rezygnować z klauzuli o sportach extremalnych i wtedy polisa kosztuje w granicach 35-44zł w Allianz inne musiałbym sprawdzić. |
Każdy sam decyduje czy i jakie ubezpieczenie sobie zakupi czy nie - i oby się nikomu nie przydało...
W kwestii "sportów ekstremalnych wklejam korespondencję mojego agenta z Ergo Hestia. Może komuś to rozjaśni wątpliwości: "Witam, Proszę o informację czy w poniższej sytuacji należy rozszerzać zakres ubezpieczenia podróży o sport: Klient jedzie motocyklem na Ukrainę, zgodnie z informacją od klienta: "wyjazd będzie obejmował amatorską jazdę motocyklem enduro (głównie poza drogami asfaltowymi ale nie będą to zawody)". Odpowiedź: Szanowna Pani. Nie trzeba rozszerzać o sport. Z wyrazami szacunku Menedżer Sprzedaży Przedstawicielstwo Detaliczne Kraków STU ERGO Hestia SA" |
Mój ubezpieczyciel mówi to samo, zrobił mi polisę za niecałe 20 zł wcale nie najtańszą
|
widzi mi się że najbardziej potrzebne jest ubezpieczenie od skutków wyrobów podlaskich
|
i od kóz :vis::haha2::haha2:
|
pogoda się klaruje
http://www.yr.no/place/Ukraine/Lviv/Slavskoye/long.html |
|
Dwa pytania:
czy ma ktoś jakiś ciekawy ślad gps z Wawy do granicy? czy poleci ktoś jakiś tani dobry nocleg w okolicach przejścia granicznego? :bow: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:05. |