![]() |
Jak ja wam wszystkim zazdroszczę. Zwykłą zazdrością, ludzką a nie jakąś modną ostatnio "pozytywną".
Bawcie się dobrze, rozkoszujcie się błotkiem. Pewnie nie będzie nawet czasu na fotki. I bardzo dobrze! Zabawy i zdrowia! |
Cytat:
Otrzymałem dziś na maila jeszcze raz pliki od Bloba (dzięki), ale w katalogu AM mam jedynie pliki *.gps (czyli same tracki) a nie widzę pliku z waypointami (próbowałem podegrać różne, ale nie hula) W kat. AM są wyłacznie 3 pliki gps- ld_honda2.gps (traska taka sama, jak szuter3 ?) szuter3_off.gps (wersja na piątek dla chętnych o ile pamiętam) szuter3.gps- cała "pętelka" A w którym pliku waypointy? Pliku wpt.rar ni ma. Sorry za marudzenie, ale np punkty tankowania wydają się dość ważne :vis: Poratujcie. |
a nie możesz zassać z .kmz?
|
:bow: wielkie dzięki fxrider, wrzuciłem waypointy, wszystko działa.
Pozdro |
Pewnie to małe pocieszenie po bo tylu dniach deszczu na miejscu i tak będzie piekło ale u mnie (podkarpackie) od rana świeci słońce :). I mam nadzieje ze tak juz zostanie na weekend.
|
Moje miejsce też jest do oddania.
|
Ma ktoś może pożyczyć adrenalinę w zastrzyku na wyjazd? Oddaje nienaruszoną lub odpukać nową. Albo może ktoś bierze na wyjazd tak na wszelki wypadek?
|
Nie wiem co jest grane:/ Dostałem pliki na AM od Fxridera i od kolegi Wolo. Po wgraniu ich na urzadzenie, nie ma żadnych punktów. robie wszystko wg instrukcji Fxridera. Może robie coś źle lub coś mam wyłączone. Pomocyy. Moja navi to lark freebird 35.8
|
Napisz którą masz wersję AM, ja to szykowałem i testowałem pod 6.8.0, a z tego co kojarzę format POI w którym je zapisałem to dosyć świeży wynalazek.
Przy ładowaniu pliku w menu nie ma żadnych problemów ? Daj znać co i jak i będziemy kombinować. pzdr, Adam |
Moja wersja to 6.7.0. Przy ładowaniu nie ma żadnych problemów. Da rade coś z tym zrobić?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |