![]() |
To ja z innej beki... Jak z platnosciami na miejscu , tylko gotowka czy o karcie zapomniec?Hrywny , dulary czy plny? 1szy raz u sasiadow wiec pytam:confused:
|
Dla mnie sezon się praktycznie skoczył:vis:. Odsprzedam miejsce 83. Szczegóły priv.
|
Nocleg - my nocujemy właśnie tam, ale nie wiem czy są jeszcze jakieś wolne miejsca, dzwoń...
|
Cytat:
Ktoś coś jeszcze podpowie gdzie znaleźć nocleg?? |
Cytat:
|
Dzwoń do:
Agro Krościenko, Roman- 723086740. Agro Krościenko, Krystyna- 785770491. Agro położone 100m od ronda w Krościenku. 1 km i jesteś na przejściu. Poza tym z okolic Wawy będziesz miał po drodze, a i jest gdzie brykę lub przyczepkę zostawić. I jest wiata co by się w spokoju napić przed wyjazdem :). Tylko żebyście do Krościenka nad Dunajcem nie dojechali :) Te pieprzone GEPEESY cuda pokazują. :) |
Ale tam też są bardzo fajne tereny do ciorania :D
|
Hej jedzie ktoś z dolnegośląska jakos ze środy na czwartek rano chętnie się podłączę ?
|
Cytat:
|
YYY. Jeszcze nie rozmawiałem z Markiem ale chcemy się zwalić z Rumcajsem79 do Bieszczadzkiej Przystani Motocyklowej (Czarna Górna). 23 km od Krościenka. W sam raz na rozgrzewkę. Czarna górna.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:04. |