![]() |
Nigdy zbyt szczególnie nie patrzyłem w strone KTM ,albo brak kasy albo bojaźń o osławione serwisy albo bałem sie osławionej mocy.
Pewnie przebrnę przez te 52 strony ,ale za nim to nastąpi może jednak starzy wyjadacze coś podpowiedzą. Pacjent 1190 nie R-rocznik 2013-przebieg 40 tysięcy po regulacji zaworów w KTM. Z wyglądu terenu nie widział Jakie są rzeczy na które na 100% musze zwrócić uwagę przy oglądaniu takiego sprzęta. Czy może ten wypust miał jakieś wady bądź zalety ,proszę o opinie bo mało czasu na ewentualną decyzję. ps. Niepotrzebnie się przejechałem:-) Z góry przepraszam ,że nie zrobiłem dogłębnego internetowo forumowego riserczu. |
Rama przy główce ,tam dobrze oczy wytęż . W serwisie przebieg sprawdzi bez problemu.
|
Cytat:
Sprawdź ramę, koła czy proste, wycieki z zawieszenia i silnika, czy równo pracuje , czy pali od strzała na zimno i ciepło taki standard jak wszystkie moto. |
Lubię Austrię, tu jednak rządzi KTM, Helmuty w mniejszości
|
No i siadło -witam w klubie
ps. Jak to zapierdalaaaa |
Cytat:
Pochwal się jaką fotą :D |
Postaram się do środy ogarnąć piękne foto.:-)
Póki co potrzebuje pomocy w wyborze stelaży pod kufry które nie maja być do kufrów ,ale wiadomo dla ochrony i aby podpasowały pod płytę Kriega, która mam w spadku bo GS... ps. chodzi o możliwe najtańsze plug end plej |
Pomarańcza? Ale siara 😀😀😀.
Normalnie bym gratulował, ale w sumie to nie ogarniam czy Brytania gryzie się z Australią? 😉 Za to wiem, że to bodajże najbardziej przesiąknięty motocyklizmem kraj na świecie. 👍👍👍 PS Świeży przykład z piątku: https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8c3adbff28.jpg |
Cytat:
Do tych ok 7 tys obr idzie to gorzej od mojej zbytkowej multistrady... Ale przyznaję owiewkę / szybę ma dużo lepszą niż moja pokraka. |
Podobne wrażenia miałem na 1290 na wszystkich mapach poza tą oznaczoną jako "Race" :D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:28. |