![]() |
Wiecie może, na jakim dokładnie modelu opon wyjeżdża z salonu nowy Adventure Sports?
|
Cytat:
W poprzednim moim poście napisałem, że na Karoo 3 - to błąd. |
Oblukałem dziś. Mi sĂŹę podoba. Zdecydowanie wersja bazowa
|
Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=jz2KlNueob0&t=0s Ale nie wiem jaki dokładnie to model. Widać tylko napis na boku opony Adventure Tourer. |
Cytat:
Myślę, że Honda po nieszczęsnych Dunlopach z pierwszych wypustów NAT doszła do takich wniosków. Jednego jestem pewien - AS, którą jeździłem w minioną sobotę była na Metzelerach. Zwykła była na Bridgestone Battlax. Specjalnie na to zwróciłem uwagę. |
W Lublinie widziałem dwie sztuki AS i były na różnych oponach.
|
My tutaj się rozwodzimy nad pierdołami a koledzy (Panowie z szacunku dla ich dokonaia) sobie pomykają po Azji Centralnej
jak niewiele potrzeba do realizacji marzeń... bez zbędnych dupereli smartphonelink super zawieszenia ittttp... chociaż w tym przypadku niewiele to może być błędne określenie ponieważ junak w oryginale i wzorowym stanie kosztuje niewiele mniej co używana CRF 2016 lekki offtop, ale może ostudzi w ocenach.... a posiadaczy starych CRF wyleczy z wątpliwości [zmienać/nie zmieniać] :) ps. no ale w Junaku przynajmniej jest bagażnik na rogala a nawet dwa licząc ten na zbiorniku :):) wstyd honda wstyd...żeby XXI wieku robić motocykl adventure z dupą od ścigacza !!! (nie chodziło mi o dziewczynę.... ze zdjęcia:) ale wiadomo kto ma zgrabniejszą :) co kolega Artek słusznie zauważył |
Są ludzie, dla których najważniejsze jest gdzieś tam pojechać i dojechać, a moto jest tylko dupowozem. Są ludzie, którzy chcą pojechać i dojechać na pewnym konkretnym motocyklu, bo daje im to dodatkową frajdę. Obydwa podejścia są ok. To co dla jednego jest mało sensowne, drugiemu może bardzo odpowiadać. Oboje mają rację.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:13. |