![]() |
Cytat:
widocznie bardzo ostroznie jezdzisz (dla mnie zero przyjemnosci :D ) moja wytrzymala moze ze 2kkm :D tak 50/50 % off-on no :D |
pewnie jakbym kupił AT na Mitasach czy TKC to nie byłoby problemu, kwestia przyzwyczajenia. A prawdę mówiąc jazda po publicznych drogach "w koło komina" nie daje tyle frajdy co buszowanie po skrótach i szuterkach na których nigdy człowiek nie był bo rozwaliłby zawieche w aucie. Jednakże będąc samowystarczalnym warto mieć również jakieś szosówki na zapas ;)
|
nie będę się przepychał słownie z kulką
aciu pojeździsz to sam zobaczysz ja cały czas na E09 od 2,5 roku ( przód i tył) i sobie chwalę kilka kompletów już zjechałem i mam jakiś obraz Jeden komplet tylko nie zrobił takiego przebiegu bo byłem na nim w Norwegii(5000km) + 4500 po Polsce. A niektóre szosówki po wycieczce do Norwegii są do wyrzucenia. A teraz idę sobie ponosić Afrykę co by E09 miały większe przebiegi. |
Cytat:
|
diverek to na pewno jesteś stetryczały troszkę tak jak ja i nie odkręcasz jak kulka ;)
Chyba już czas żebym się pogodził z wiekiem i reomatyzmem który ogranicza pracę mojego nadgarstka na manetce ;) |
Rekordzista skończył E09 w 2000km... a nie palił jej. Inny rekordzista skończył nówkę e09 w 15 minut... no ale to głównie palił.
Mój rekord minimalny to 3000km, maksymalny 12000km. Też trochę kompletów zjeździłem. PS Widać hłoptzy z dolnego śląska mają zadziwiającą zdolność do kończenia opon szybciej ;) |
srednio E-09 tyl ok. 9-10 000km
|
hmm no to nie tak źle jak piszecie, E09 kosztuje tyle co pół Anakee więc chyba warto co nie? Tym bardziej że można w lesie pobuszować ;) Dziś zrobiłem tak spacerowo jakieś 200km i nie ma tragedii, popadało ździebko i wcale nie rzuca tak jak sobie to wyobrażałem ;) więc alles klar ;)
|
qwa , znaczy sie puntek mi jakas podrube opylil :D
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:37. |