![]() |
A ja i zupka jesteśmy w tyrawia na agroturystyce, dojechaliśmy jakąś godzinę temu i doszliśmy do wniosku że dzidowanie w nocy w takim deszczyku zakrawa o szaleństwo więc będziemy was gonić od rana ;). Do zobaczenia
|
bloto party chyba pokonało nie tylko nas cumuulus skrecił noge i po nocnym odcinku nastopiła ewkkułacja
w jednym słowie megamasakrator |
Pozdrawiam Wszystkich którzy się nie poddali i walczą dalej :Thumbs_Up:
http://img20.imageshack.us/img20/7427/dsc00158uw.jpg |
dzisiaj powrót na tarczy ale to ci się tam dzieje to jest jakiś armagedon
pozdro dla kumulusa i wojtasa pałeł dzięki za pomoc przy zmianie dętki powrociliśmy cali i zdrowi z paroma glebami po drodze w wykonaniu gantela na africe :) |
błotny megamasakrator mi się podobał było bardzo fajnie niestety nie było sensu pchać się w ciemna noc w takie warunki, zmęczenie i ciemność zrobiły swoje
blob mam nadzieje ze koszulkę to dostane i naklejkę :) korba wrzucie zdjęcia gdzieś :) |
Kur.. mam zakwasy na wszystkim!!!!!!!!!!!!!!! Pałeł nasze motory zostały 200 metrów od szczytu i z bagazami poszlismy z buta na punkt zborny!
Ja ledwo zyje umieram chyba czas pomyslec o jakims dziku w garazu:-) |
Dzięki za spotkanie. Było fajnie, ale w tych warunkach jazda z plecaczkiem nie miała sensu, a jazda "asfaltami" na mokro też nie była dla nas ciekawa. Do zobaczenia następnym razem. Pzdr
|
Dzięki za fajne towarzystwo. Wielki szacun dla mańka, że mimo tylu przeciwności dojechał tam gdzie my a lekko nie miał.
|
Dzięki chłopaki za wielokrotne podnoszenie mnie z gleby no i Pałełowi, że inwalidę do domu odstawił.
Blob - mam nadzieję, że na koszulki i naklejki jednak się załapiemy mimo nie dotarcia do punktu zbornego :) Korba - wrzucaj foty z błotoparty :) |
1 Załącznik(ów)
Ja dla opisu zapodam tylko zdjęcie.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |