![]() |
Ładna, nowa Afryka dziś rano (9.10.2018), około 8:00 na Kilińskiego w Łodzi w rejonie ul. Franciszkańskiej i Pomorskiej. Po kilku minutach ten sam kierownik jechał w przeciwnym kierunku - uroki czekania na komunikację miejską - mogłem dwa razy Cię zobaczyć ;)
|
Pozdrowienia dla kierownika czarnej NAT, wyjazd Z Zakopanego na Kraków oraz NAT HRC w towarzystwie innego moto z plecaczkiem, przejście graniczne Korbielów( Polska- Słowacja)
- były pozdrowienia |
Kto parkuje ATAS w 22?
|
Dzisiaj jadąc ze Śląska widziałem jedną czerwoną NAT za Czestochową, jadącą w kierunku Częstochowy właśnie. Drugą w okolicach Zambrowa, lecącą w kierunku Warszawy. I jeszcze czarną NAT obładowaną jak jasny pierun w okolicach Tykocina.
|
Cytat:
Info, że ktoś był widziany na trasie nie grozi kradzieżą. Info gdzie i w jakich porach szukać wartościowego motocykla, myślę sobie, nie podnosi bezpieczeństwa tego przedmiotu. Nie bierz do siebie, to luźno rzucona uwaga. |
Cytat:
|
Też o tym ostatnio pomyślałem jak chciałem wskazać gdzie przed chwilą widziałem zaparkowaną AT.
|
Dzisiaj koło 16 okolice Dukli (droga z Komańczy) piękna trojeczka samotnie pomykała. Jechałem puszką i od cholery motocykli widziałem ale tylko dwie stare Afryczki . Ta trojeczka koło Dukli i siódemka w Gorlicach ok. 18 ej
motokanapy.pl |
Rd 07 na blachach Rpr w Kalwarii Pacławskiej późnym popołudniem Śmigacz?
|
Na ulicy Karkonoskiej koło Łysej Góry czerwona NAT zamykała kolumnę jadąca w stronę Świerzawy. Ja cisnąłem w stronę Jeleniej, serdecznie pozdrawiam.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:07. |