![]() |
Szynszyl, oddaj somsiadowi tego simka. To niekończąca się historia:)
Jak sam nie umie naprawić, to się nie odczepi... Uciekać od elektronicznego zapłonu. Te "nowe" podróby to badziew. Jak większość podrób do simka. Chylo-tak. Ale drooogo. I dobrze. Ja kupowalem części u KniaźW. Lepiej zadzwonić i pogadać z mechanikiem. Dobrze doradzi co kupić. Jw. kupić Adresa lub skutera hondy. Więcej jazdy, mniej obsługi i naprawy. Potwierdzę słowa Fazziego. Mnóstwo tych mlodych gangusów na 50-kach lata po DDR-ówku. |
gosc ma dwie sprawne japonie: GSR600 i XT600. to chce poskladac z sentymentu, ale jezdzic to nie bedzie za wiele. jest tam wsadzony wloski zaplon Ducati z modulem jak od Rotaxa123 z Aprili badz Cagivy. ma na to kwity i blache.
|
Ducati energia mocno pożądany wsród młodych.
U mnie we wiosce kumpel detalista robił skutra 4 lata. Przejechał z 50 kilosów i sprzedał... Teraz jeździ tmaxem i chyba zanabył coś jeszcze, ale dawno z nim nie gadałem. Ojciec ma jeszcze S51. |
Cytat:
Mam już trochę latek na karku, ale po tym twoim wpisie już drugi dzień przeglądam ogłoszenia na otoM i szukam "audic";):lol8::D |
co się dziwić Kazimierzu jeżeli Audi A8 Quatro z LPG kosztuje mniej niz Simsonek :D upolowana Fruzia rozumieć tego nie musi ale z pewnością nie wybierze dziwaka w sztruksach jeżdżącego na jakimś komuszym motorowerze tylko samczyka w czarnej limuzynie mit Klimaanlage und Schiebedach. o minie teścia na widok takiego 'szemranego' autka nie wspomnę. pojedź do rodziców panny na niedzielny obiad Simsonem to szwagry zaraz wybiegną na ganek z breneką :D
|
Kawaler na Simsonku, miałem S 51 chyba w 1986 i w tamtych czasach tom był panisko :haha2:.
|
Koniec lat 70-tych pierwszy Simson używany od kumpla (następne nowe) - szpan niestejziemi. Drugi raz, jak ojciec przywiózł zza Odry 4-biegowego elektronika. Za tego i pozostałe w 80-tym CB750 Four.
|
1 Załącznik(ów)
regeneracja sprzęgła - metoda galicyjska :D
|
Ależ to musiało mieć odejście :)
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:13. |