AT z 1990, 64kkm za 7500zł
2 Załącznik(ów)
Czy ktoś zna tę afryczkę?
Chyba nie forumowa: http://www.allegro.pl/item598118062_..._twin_750.html
Wklejam opis + zdjecie:
Cytat:
Africa Twin 750 Rok produkcji 1990 Stan: dobry, wszystko sprawne Kufer centralny, stelaże pod boczne skawy produkcji własnej (może nie są piękne ale spełniają swoje zadanie doskonale), gmole. Na wyposażeniu sa również podgrzewane manetki ale niestety nie działają. Klocki hamulcowe ok. Napęd do wymiany za około 12000km. Opona tylnia kupiona w 2008roku, zużyta około 50%. Powinna wytrzymać jeszcze około 10-12 tyś km. Opona przednia zużyta w około 75%. Powinna wytrzymać do 10000km. Właścicielem motocykla jestem od dwóch lat. Przejechałem na nim 14000km. W tym czasie nie zawiódł mnie ani jeden raz. Po zimowaniu odpalił na dotyk... Sakwy widoczne na zdjęciach nie są przedmiotem tej licytacji. Zainteresowanemu nabywcy za dodatkowe 2000zł sprzedam: Sakwy boczne GIVI o pojemności 20l każda. Torbę na bak CIRCUI pojeność 20l. Kask NOLAN zamknięty, czarny, szyba nieporysowana. Kask NITRO otwarty, używany jeden sezon, srebrny. Oraz kutrkę, spodnie (na gościa o wzroście 180zm) i rękawice (wszystko czarne). Motocykl sprzedaję bo nie mam czasu na nim jeździć. Tel. 691762220 - proszę dzwonić po 17.00
|
Wiem, że przydałoby się ją obejrzeć żeby móc powiedzieć czy 7500zł to dobra cena ;)
W/g mnie kanapa jakaś nie teges, pozatym chyba malowana była, czy mi się zdaje?
Poradźcie, szukam czegoś na początek dla siebie, a na RD07A mnie po prostu nie stać. Wolałbym zadbaną RD04 :)
|