![]() |
Brać ????
|
A w czym Ci przeszkadza odrywanie nogi podczas redukcji?
|
Jak jedziesz na stojąco to oderwanie jednej stopy powoduje przeniesienie całego ciężaru na jeden podnóżek i robi się problem.
|
Niby w niczym , po prostu przyzwyczaiłem się . A takich butów jeszcze nie miałem i dlatego pytam .
|
Wydaje mi się że to kwestia ustawienia dźwigni zmiany biegów. Co do innych butów to masz rację- trzeba się przyzwyczaić:Thumbs_Up:
|
Czy wie ktoś gdzie w Warszawie mogę przymierzyć sidi crossfire w rozmiarze 46/47?
|
Generalnie większość rozmiarów powyżej 45-46 jest na zmówienie. :(
Kiedyś Crossfire'y mieli w Tarborze, a Motoakcesoria już ich nie mają. Generalnie bida... |
Ktoś wie gdzie można kupić części zamienne do Crossfire? Mam namyśli podeszwy, plastyki itp
|
ebay :Thumbs_Up:
|
Witam szacowne grono Czarnych.
Ma dylemat co do zakupu butów do przyszłej Afri. Mój target cenowy to 700 zł. Znalazłem nowe: TECH 3 FORMA Terrain TX O'Neal Element ACERBIS Stiefel MX GAERNE G.FORCE Też lekko używane WULF-y Moje pytanie - co polecacie, czy ktoś w takich jeździ? Buty mają być i do off-a i do miasta oraz na wyprawę. No chyba, że wziąć off-owe i lżejsze do miasta i na wyjazdy??? Co radzicie? Z góry dzięki z opinie. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:57. |