![]() |
Panowie przebrnalem przez wszystkie odpowiedzi w tym poście I zgupialem:)
Szukam opon na codzień z dodatkowymi właściwościami terenowymi. Z dobra trakcja na mokrym. Wiem,że każdy wybór będzie lepszy od Dunlopow. Pod uwagę biorę: *metzeler karoo street *Pirelli scorpio rst *Mitas E07 *Haidenau K60 Na wrześniowy wypad Ukraina/Rumunia będzie bardziej offowy wybor. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka |
Kup Continental Trial Attac 2 i będziesz zadowolony. Wiem co mówię... Nie czytaj już tych bzdur tu wypisywanych. No chyba że chcesz pomokrej trawie jezdzic
|
Cytat:
P. S. Zawsze kłamię :P Sent from my G8441 using Tapatalk |
Cytat:
:) Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka |
Mówcie co chcecie ale przez ostatnie dwa tygodnie przestudiowałem to forum, forum adv rider, grupy na fb, YouTube i kilka innych miejsc i ile ludzi tyle opinii. Doszedłem do wniosku, że będę sam testował różne rodzaje żeby mieć rozeznanie bo inaczej chyba się nie da.
|
A ja was kicham. Na wiosne zakładam znowu fabryczne Dunlopy. Pasuja mi.
|
:lol8::lol8: prawda jest taka że ludzie zakładają byle co i tluka się po świecie a tu od stu stron dywagacje czy ta kostka czy inna. Ile już razy widziałem ludzi na kostkach na asfalcie no fajnie wygląda wtedy moto i na zwykłych oponach gdzieś na szutrach i kamieniach umiejacych jeździć i temat opon był dla nich nieistotny. Kup coś dobrego na deszcz i tyle.
|
Mysle, ze ujales bardzo delikatnie myśli niejednego, który czyta ten watek ;-) Ja już się zamykam, bo znowu ktoś się przy ognisku będzie zle wyrazal na mój temat.
|
No a jaki olej?
|
To zależy od sposobu wylaczania silnika oraz ubioru (skora/tekstyl). Do równania należy dorzucić zmienna w postaci sakw/kufrow.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:15. |