![]() |
A ja w kwestii siedzenia komus na plecach. Na pierwszym postoju nakopalbym mu do doopy;)
|
sa rozne style jazdy, kazdy wybiera ekipe, ktora mu pasuje. A tu kolesie ewidentnie umowili sie na nagranie fajnego odcinka wiec chcieli byc blisko siebie.
|
Na lajtowych odcinkach fajnie by się gadało o krajobrazach na przykład i czasem tego brakuje fakt, ale w jakimś hardkorze to jedyne co mi się wyrwie czasem to "łooo kuurrrwa" po udanej bądź nieudanej akcji :)
|
normalka, da sie przezyc. Kontakt glosowy bardzo pomaga tez w offie, wszysko obgadujesz bez zatrzymywania...
|
Cytat:
Pelna zgoda, ja wybieram ekipe, ktora zapierdala na plastikach w gaciach i klapkach :D |
Co do szprych ori vs. obręcze excel pasują bez problemu potwierdzone u Króla.
Węższe felgi 1.85/2.5 bez problemu dostępne w touratechu, z tym że w cenie touratechowej... |
A tu juz wiem o co biegalo. Mi tlumaczyl jakos tak, ze albo budowac mocniejsze kolo na nowych elementach, albo nie budowac wcale;) W kazdym badz razie najsensowniejszy wydaje sie byc zakup rafki do powiercenia... Na wzor oryginalnej.
|
Cytat:
czas realizacji - jeden dzien - jestem pod wrazeniem:) |
Cytat:
i do crf 450 też podchodzi, król mi zrobił za 650 pln z felgą, szprychami i robocizną. |
tylko, ze kupil gotowa powiercona... to bez problemu da sie za 400 kupic, ale do dwutarczowego niestety nietypowa idzie...
|
A jest sens się upierać przy dwu tarczach? Jak dobrze pamiętam to i tak latasz na jednej. Może używka ze starszych roczników - u mnie siedzi excel. Ponoć pancerny.
Pewnie średnica osi jest problem w przekładce całego koła?? |
Cytat:
obrecz 2.15 to nieporozumienie... tego nie bede zachowywac... |
Dlaczego lublię KTMa
Witam ,jeśli można wrzucić od siebie dlaczego lubię KTMa - https://www.youtube.com/watch?v=ODIv7RNu8fs . Pozdrawiam.
|
Jak dla mnie to lajtowy suchy szuterek - szału nie robi - Trampkiem objadę to szybciej - Zmyler przyjedź na Sanocką za tydzień zobaczysz co się będzie działo - ponad dwieście kilometrów lasami, górami, szutrami i polami - będzie wesoło
|
Cytat:
|
Same pistolety ;)
|
Polak potrafi :cool:
|
Cytat:
|
Cytat:
Hallo Herr Lepak, zu Ihrer Anfrage können wir Ihnen folgendes Angebot machen: Aluminiumfelge Excel 1.85x21" 36Loch, silber eloxiert, gebohrt für LC8 Adv.: 179,-€ schwarz: + 20,-€ (dodatek za czarny) gold: +7,-€ (dodatek za zloty) Versand nach Polen: 21,-€ (wysylka do polski) Versand Deutschland: 7,90€ (wysylka w niemczech) Paypal möglich, zzgl 2,50€ (dodatek za paypal) Alle Preise incl. ges. MwSt. und zzgl. Versandkosten. Weitere Informationen und Preise unter www.walmotec.de Für Fragen erreichen Sie uns während der Öffnungszeiten unter der Rufnummer 04344 819444. Mit freundlichen Grüßen Ulrich Walter WalMoTec Walter Motorradtechnik Eichkamp 23 24217 Schönberg (Kiel) |
Puszek, tak sa inne, roznia sie wierceniem. Nietypowy splot. Czlowiek od wiercenia to ogarnia ponoc. Jak przyjdzie paczka dam znac.
|
No i stało się gówniany KTM się zepsuł... przy wczorajszej jeździe coś zaczeło lekko stukać zatrzymałem się przegazowałem dwa razy i nagle JEB!
Dziura w karterze, korba wyszła bokiem... Pierdole tem złom zamienie chętenie LC8 z padniętym silnikiem z 2005r na sprawną afrykę. |
1 kwietnia :) ??:spac:
|
Cytat:
|
To ze KTM korby gubi jest raczej czestszym przypadkiem niz prima aprilis, dlatego wezme rezerwe na dzisiejszy dzien i sie po prostu nie dziwie....
|
Cytat:
|
Ale podpuszcza hehe :)
Tutaj nikt nawet za nowego LC8 by nie oddał starej zajechanej Afryki ;) |
Cytat:
lc8 nie cześciej niż Afryka |
Coś ma madafaka ostanio pecha do motocykli...Odkad pozbył się Królowej to same kichy mu się zdarzają..Podobno pies odkąd sprzedał Afri sika mu na felgę, że już ruda wychodzi, a gołębie celują z niezwykłą precyzją.
|
voxan69 - zgadza się że suchy szuterek ale ... oceniać mi niczyich możliwości nie przychodzi do głowy bo sam za kozaka się nie uważam a raczej początkującego w offie(1 sezon dookoła komina) ale żeby Transalp tak zapier...ł to nie jestem pewien czy po szosie tak da radę .A co do Sanoka to powiem szczerze że planuję -nie wiem tylko czy w piątek rano dam radę wyjechać z ekipą lubelską czy w sobotę rano będę gonił (zależy od roboty). Ale trzymam Cię za słowo że będzie super .Pozdrawiam.
|
Zmyler w sobotę rano to już będziemy w trasie - dzisiaj znowu padał śnieg będzie wesoło
|
Voxan69 -jak w piątek rano nie wyjdzie to wieczorem albo sobotę nad ranem lecę busem (tak praca -zazwyczaj w piątek po południu wiem czy sobota wolna czy pracująca) ale jestem dobrej myśli.Pozdrawiam.
|
e Pany, to wontek o KTM:)
|
1 Załącznik(ów)
Szef w nowym malowaniu
|
Wirus gejesa go dopadl i widac owiewki, owieweczki, plasticzki, siedzonko dzielone, wszytsko wygladzone i areodynamiczne. Pazura toto juz nie ma. Ot taki grzeczny motocyklktory idealnie pasuje przed restauracje w ktorej sa obiady za 100 ojro :D
|
Wzorem japończyków zamontowali zbiorniczek na urynę :mur:
|
Cytat:
Fassi, ale po włoskich winklach alpejskich to byś pozapier**ał, co nie ? :umowa: |
Oczywiscie zebym pozapierdalal, tylko niewiem jak sie zachowac pod i w restauracji kiedy inni podobni beda swoje bryki parkowac i homara w brokulach zamawiac. Wiesz, wiochy nie chce zrobic i jesc golonki paleczkami....
|
hehe rozumiem o czym mówisz ;)
|
Cytat:
Pazur to to ma, na czarnym. Czyli własnie tam gdzie najwięcej ze swojego przebiegu robi większość Afryk, Transalpów i dużych KTM-ów zresztą też. Wy macie jakiś kompleks z tymi obiadami? Normalnie jakbym słyszał łkanie notorycznie niedożywionych? :D |
Nie rozumiesz? Bekanie przy jedzeniu, slabe poslugiwanie sie sztuccami, gloszenie obrzydzenia wobec czystosci to ta zabawa, ktora czyni cie bardziej meskim.:)
A w temacie zachowania w towarzystwie tych bogatych co jedza paleczkami brokuly to sie Fassi nie przejmuj. Znam sporo takich co pieniadz im z kieszeni wypada ale z buta taka sloma, ze nie ma oczym rozmawiac. Ps: po przejechaniu sie taka maszyna dla wielu juz milosc do hondy czy bmw nie wystarczyla. |
Jak to bylo? Chlop moze wyjsc ze wsi, ale wies nie wyjdzie z chlopa ;)
Kiedy ta maszyna wejdzie do salonu?Pojde sprawdzic sile mojej milosci. Ale najpierw musze wiedziec czy ten motur moze stac caly rok pod chmurka, byc przez 3 lata wogole niemyty, moze jezdzic w zime po soli i czy to mu nie zaszkodzi, czy jak odpali na jeden cylinder to czy za chwile odpali drugi i ile kasy musze zostawic w serwisie przez pierwsze 5 lat. Aha, i czy Assistance jest obowiazkowe czy moge isc na full ryzyko i zrezygnowac i poczuc te dreszcze emocji :D |
Kto bogatemu zabroni?
|
A biedny to co ? nie moze? gorszy jakis?
|
Biednego nie stać na takie tanie rozwiązania.
|
No do takiego KTMa to trza obowiazkowo garaz doliczyc lub w gwarancji napisac: nie do trzymania na dworze
|
Ja bym dopisał "Nie dla kazdego" 😊
|
A tutaj jak naprawdę jest użytkowane 95% LC8 ADV :D
A co to tak zawyło w 2:30 ? Już się zagrzał? :D https://www.youtube.com/watch?v=G4RGzrsOIm8 |
A to pewnie system zapobiegajacy poslizgowi tylniego kola zadzialal, aby sie nie stala jaka tragedia i owiewki polamal....
|
ale miejscówka fajna ;)
|
Miejscówka Zaaaaajebista :drif:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:13. |