![]() |
napisane bylo, ze abs ma byc odlaczany...ale tylko tyl.
|
Cytat:
Jak nie działa telewizorek to link tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=2uSIkixMpDs |
Cytat:
|
Osobiście miałem raz awa
|
Ładna ta yamaha
|
Tak czekamy na tą Afrę... Ja czekając robię się głodny więc postanowiłem zrobić naleśniki.
Potrzebujemy: 250 g kremu orzechowo-czekoladowego 4 naleśniki * 4 banany pokrojone w plasterki 200 g bitej śmietany w sprayu Robimy: Każdy z naleśników posmarować 1/4 szklanki masy orzechowo-czekoladowej. Po środku ułożyć plasterki 1 banana. Zawinąć i umieścić na ciepłej patelni na średnim ogniu. Podgrzewać przez około 90 sekund. Przełożyć na talerze i podawać z bitą śmietaną. Więcej: http://allrecipes.pl/przepis/721/nal...ub_TopRecipe_2 Życzę słodyczy. Ze specjalnymi ukłonami dla Puszka. |
Jestes mistrz :)
|
Cytat:
http://www.eonline.com/eol_images/En....lc.081911.jpg |
|
|
Ajjjjj :D |
:Thumbs_Up: Jak przez rok nikomu nie odpadnie wahacz - bierę :-).
|
Ciekawe... w filmikach występują dwie wersje czerwonej AT - manualna (wersja podstawowa) bez handbarów i wersja DCT z handbarami. Niestety te fajne skoki to wersja manualna... O taka manipulacja, którą Pan Honda dla nas przygotował.
Pozdrowienia, D |
Kierunki w czerwonej też zwykłe, a nie led-y.
|
Nie sądze by to miało jakiekolwiek znaczenie. Dali do ciorania takie egzemplarze i dlatego się powtarzają. Afra lata :-0))
|
A pisales,ze to nie motocykl lata...
|
Lata tak jak i KTM :-)) Dzieki jeźdźcowi rzecz jasna. Byle tylko trwałość była lepsza niż pomarańczy.
|
Cholera, niesamowite... wszyscy dawno stracili wiarę, a tu te skurczybyki zrobiły motocykl, który pozornie nie miał prawa powstać...
No i jest, śmiga i lata jak ta lala..:Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up: |
Wyglada to wszystko bardzo kozacko :) cieszy ze honda nie skreslila tego segmentu. Czekam na odpowiedz yamahy - maja dwa nowe swietne silniki serii MT. I cieszy mnie renesans mojego ulubionego ukladu cylindrow - R2 - bardzo zasluzonego w historii motocykli.
|
Na filmie widać że biała jest szybsza na prostych a czerwona na zakrętach :)
Jak trafię kumulację to kupię, będę miał najstarszą i najmłodszą :Thumbs_Up: Po 10 latach jazdy , zrobimy porównanie 37 letniej 03 i "nowej" AT :) zobaczymy która nadal będzie jeździła ;) |
W sumie to z ktm kręcą lepsze reklamówki
|
Podniecacie się jakby było czym. Reklamówka 1190 R była o tysiackroc lepsza a marudziliście jak dzieci w przedszkolu przed lezakowaniem :D
|
Nie była lepsza, bo nie było na niej Afryki :]. Poza tym po prostu zazdrościcie :-)
|
Myku rozwaliłeś mnie :)
zazwyczaj nie dyskutuję w sprawach gustu, ale ne ma bardziej zjebanego sprzętu pod względem wyglądu niż 1190 R. Nawet kupa w muszli wzbudza większe doznania estetyczne :) |
Dalej uwazam ze nowa afra zapowiada sie super. Oby trwalosc byla jak starej i duzo osob zmieni swoje "ukochane sprzety".
|
Myku forum jest afrykańskie i zawsze Afryka będzie najlepsza i koniec ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Pewnie z GSa krecili. |
A mnie pożera ciekawość, czy Marquez miał specjalnie obniżoną wersję :D
No bo jednak kiedyś się zatrzyma, a wtedy co? ;) |
Następna wersja produkcyjna GSA - nawet daje radę po piachu
|
Cytat:
|
nowa AT już w Polsce, znajom na stacji w Warszawie rozmawiał z gościem na nowej AT...
ps. gość był zachwycony tak ogólnie, twierdzi, że silnik to nie rakieta ale pazura ma.. |
No ale jak to? :D Kurde, wewtej Warszawie to zawsze wszystko mają pierwsi :at:
|
Cytat:
|
Cytat:
mówił, że w realu przednia lampa nie wygląda tak efektownie jak na foto, zwieszenia w porównaniu z nowym V-strom 1000 duuużo lepsze (bo takiego gość testował przed AT) , silnik lubi obroty (V-strom wg.niego w porówananiu jest misiowaty ale ma lepszy dół) generalnie dużo na +, ale nie widać uzasadnienia tej ceny w motocyklu... jeszcze jedno kolor czarna perła. ps. czyli będę pierwszy co napisał o nowej AT w PL! ale zaszczyt! no fakt to przekaz z drugiej ręki no ale zawsze.. :):) aha znajom co ją widział to gość, który organizował 1 zlot AT w PL (w Firleju, lubelskie) więc wie co widział...jak się nam uda przyjechać na zakończenie AT to stawiacie browara! :):) |
To powiedz jeszcze, gdzie go można spotkać, chociaż obejrzałbym w realu :D
|
Cytat:
|
Stawiam tego browara że to bujda na kółkach.
AT 1000cc nie ma w Warszawie i pewnie przed grudniem nie będzie. |
Cytat:
Pozdrowienia D |
jakie dziwne? do Gdańska przypływają statki z towarem a nie do Warszawy :)
|
Faktycznie transport z Gdanska do Wawy zajmuje miesiac wielbłądami
|
Cytat:
|
raczej to był dziennikarz a nie oficjalne jazdy testowe... a właściwe było ich dwóch na motocyklach w tym jedna nowa AT co to było to drugie to nie pamięta bo nie zwrócił nawet uwagi :) może redakcje licytują się która pierwsza zrobi materiał z testu na kołach :) i dlatego taka tajemnica ... nie wiem może...
chciałbym sprostować chodziło o wygląd tylnej a nie przedniej lampy. |
Cytat:
:) |
Cytat:
|
Jak to nie jest prawda to BAN!! dla mdxmd,,,, bemmiarz jeden!
:D |
Cytat:
|
Cytat:
|
może jeszcze nie widać ale słychać :)
|
Ja juz wiem jedno.Tylko ABS i DCT jak na moje potrzeby.Szkoda ze nie wiem jakie beda kolory na 2016 itd.Ale czerwona i tak jest fajna :Thumbs_Up:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |