![]() |
Lista wpłat:
1. Szparag - piątek, sobota, niedziela 2. korpuch - piątek, sobota, niedziela /przelew wyk./ 3. Piono - sobota, niedziela |
Cytat:
4.grzela all in exlusive:dizzy: |
Lista wpłat:
1. Szparag - piątek, sobota, niedziela 2. korpuch - piątek, sobota, niedziela /przelew wyk./ 3. Piono - sobota, niedziela 4. grzela all in exlusive 5.Kaktus RD04 -piątek, sobota, niedziela rano wyjazd do domu |
Lista wpłat:
1. Szparag - piątek, sobota, niedziela 2. korpuch - piątek, sobota, niedziela /przelew wyk./ 3. Piono - sobota, niedziela 4. grzela all in exlusive 5.Kaktus RD04 -piątek, sobota, niedziela rano wyjazd do domu 6. tomkow - so-nd bez Rudy Śl. |
Lista wpłat:
1. Szparag - piątek, sobota, niedziela 2. korpuch - piątek, sobota, niedziela /przelew wyk./ 3. Piono - sobota, niedziela 4. grzela all in exlusive 5.Kaktus RD04 -piątek, sobota, niedziela rano wyjazd do domu 6. tomkow - so-nd bez Rudy Śl. 7. Jagna - sob, niedz. |
Jeśli się uda do sobotniego zwiedzania dołączą 3 osoby .
|
Jeśli ktoś leci z Wrocka to ustawka na stacji Bp.na wylocie kierunek Bielany Wr. wyjazd SOBOTA o 8:00 mogę poczekać maks 15 minet.jadę ja RD04 i 2x BEJEMWU.
|
to czekajta na mnie, 1 x rd03 ;)
|
W razie w 505441998 Dzymy
|
Pozdrowienia dla wszystkich uczestników i oczywiście kierownictwa zamieszania ;) Powrót pierwsza klasa - może 40% czarnego :D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35. |