![]() |
Cytat:
trza było tak od razu !!!:D ale zaznaczam-w piłę ostatnio grałem 8 lat temu !! piszę się na obronę. do zachodu rzecz jasna:) |
Cytat:
Myślę, że na miejscu skompletujemy składy. |
jak ktoś słabo biega, to ma szanse nie uciec w łapance
podoba mi się ten pomysł :haha2: |
Cytat:
Sędzia - Leon z Tych Drużyna AT Wschód - żółci 1. szymon25 - bramka 2. Rambo - kapitan 3. Wojtek II 4. Jorge 5. Odium 6. 7. 8. Rezerwowi 9. 10. Drużyna AT Zachód - pomarańczowi 1. Antek 2. Wojteak - kapitan 3. Szatan TT 4. Bouli 5. Krynek11 6. Golium 7. Wieczny - jak dojedzie 8. Andrzej 76 Rezerwowi: 9. 10. |
Cytat:
Oprócz tego co powyżej zawodnicy otrzymają: Pakiety „African Pack” w których mogą się znaleźć: koszulka, kubek, naszywka, naklejka. "African Pack de luxe" otrzymają: - zawodnicy (w tym rezerwowi) drużyny wygranej w meczu piłkarskim - sędzia meczu piłkarskiego "African Pack standard" otrzymują: - zawodnicy (w tym rezerwowi) drużyny przegranej w meczu piłkarskim __________________ |
Silo wschodu przybywaj !!!
|
Dwa pytania:
1. Jaka jest nawierzchnia boiska bo nie pamiętam, a buty nie wiem jakie zabrać. 2. ROdezjan - rozumiem, że u nas grasz na obronie :D |
Witam,tu sędzia.Kilka informacji dotyczących przebiegu meczu:akcje należy przeprowadzać z rozmysłem i należytą powagą aby sędzia nadą-żył,kopiemy to okrągłe i nie mam na myśli mojego tyłka,organizatorów proszę o ochronę pomeczową w osobie Witka zwanego "Lewar",Pindorka przebrać za pąponiarę.propozycje wyniku wysyłac mailem.Z piłkarskim pozdrowieniem.
|
Nawierzchnia trawiasta
https://picasaweb.google.com/1094277...41088368774690 To to z tyłu ogrodzone taśmą |
Ja bym chetnie zagral. Niestety nie moge być uczestnikiem całego zlotu poniewaz mam tylko sobote wolną. Jeśli wpuszczą mnie w sobote to chetnie dołącze do składu zachodu lub wyjatkowo wespre wschód.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |