![]() |
Ja bym napisal do Leona o co mi chodzi i niech przysla taka opaske.Mocowanie do ramy dorobisz sobie.Bedzie przynajmniej orginalnie i estetycznie wygladalo.Albo po co pisac.Tam gdzie kupowales zamow jeszcze taka opaske i bedzie git.
ps.patrzac na ta strone tego tematu mozna by pomyslec ze to jakies psie forum,hehehe.... |
Czyżby cięcia w Leo Vince?
Giziu, Twój wydech (paczka) to kolejna sztuka, gdzie jest tylko JEDNO mocowanie ... Jutro sprawdzę (mam zapakowany fabrycznie) czy w nim też jest tylko jedno mocowanie. |
Ale na ebayu mozna kupic Leony z mocowaniem gornym.Podobnie do Lc8 sa wydechy z jedna opaska lub dwiema.Jak komu lezy...tak mi sie przynajmniej wydaje
|
W moim zestawie były 2 opaski, które mocuje się w dolnej części komina. Kupić opaskę zrobić samemu mocowanie i po problemie. A Leosie powinni coś z tym zrobić.
|
Cytat:
http://lh3.ggpht.com/_gPoCWrHGiWQ/Sc...0/DSC_0041.JPG |
Fajna,fajna.Niestety juz wymeldowana...Stoi miedzy wiertarkami i workami z tynkiem.Przed urlopem musze sie nia zajac i doprowadzic do porzadku.
|
Cytat:
|
No własnie czekam na info od Marex Motor z Poznania.
Na tę chwilę chyba właśnie zrobię tak jak mówisz, jedną opaskę trzeba przełożyć i będzie trzymać. A z ceną to chyba trochę przegięli:) poczekam na moją ofertę. |
Ja mam jedną opaskę założoną w jednej trzeciej długości (przy końcu rury) i jest OK. Nic złego się nie dzieję.
|
Wczoraj po telefonie kolegi który poinformował mnie że ma pocharatany wachacz od leona, spojrzałem na swój i okazało się że mam to samo. Wystarczył jeden wypad do lasu, aż boje się pomyśleć co by było z wachaczem po dłuższym czasie. Tak więc panowie jak macie leony to odpuście sobie orginalne mocowanie całkowicie no chyba że nie latacie w terenie to wtedy spoko.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:57. |