![]() |
a co powiecie o tych pompkach (minipompka) co są na stronie 32 tej gazetki?
coś chetnie bym przygarną do pompowania ale nie chce minikompresorka. Jakoś bardziej ufam zwykłej pompce :D |
zakupy w Lidl zrobione ?:P
|
Polecam budwaiser, rozlewany w czechach ponoć. Smaczny i super:]
Kupiłem żonie pas nerkowy, robi dobre wrażenie. Też się weń dopinam choć z trudem. |
kupiłem pokrowiec rozmiar M (tylko takie zostały) i tankbag.
Pokrowiec od biedy daje radę, tankbag jest całkiem solidnie wykonany. Za 100 zł warto |
A ja zakupiłem ostatni pokrowiec L - reszta same M-ki.
Pas nerkowy też powędrował do mnie. Skarpetki na moto krótkie i znalazłem długie do biegania, będą do off-a i wysokich butów. U mnie były plecaki na moto za 80 zł, jeden całkiem fajny. Tankbagów nie widziałem. Kondon jednoczęściowy, taki sobie, ale chyba dwuczęściowy będzie lepszy. |
u mnie tych pokrowców było od wyboru do koloru. :P
|
Mała różnica między rękawicami w rozmiarze S i M,a nast. duży przeskok do L. Łapsk spoconych z emocji nie miałem,aczkolwiek łapawic nie nabyłem.
Coby Lidl nie płakał,kupiłem skarpety,tu wg mnie rozmiarówka ok.Tylko jakieś kudłate one w środku:D. |
Ja kupiłem skarpety, te na moto i do biegania, bieliznę góra dół. Pas nerkowy kupiłem w zeszłym roku, teraz wygląda jak nowy. Tankbagów nie było, a chciałem zanabyć. Przymierzałem kask i rękawice, ale obydwa produkty zalatywały mi tandetą.
|
|
Nie, a przynajmniej w zeszłym roku był inny.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:20. |