![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Byłem dzisiaj na woodstocku ponownie. Na wiosce spotkałem już kilku "naszych". No i ogólnie zrobiło się na mieście motocyklowo. Co prawda większość to "armatury" ale zaroiło się dość konkretnie. |
piątek kole 18-19 na dwa motórki się pojawimy, nie bardzo wiem jak was tam odszukać ,wszak ludków będzie bez liku ?? ,tak czy inaczej do 10 rano w sobote was znajdę
|
Mnie znajdziesz zgodnie ze wskazówką z afrimapy lub do nawi wbij Jana Pawła II 99 i trafisz.
Acha, dzisiaj słyszałem od Belfegora, który już się tam rozbił, że maja w tym roku od czwartku nie wypuszczać motocykli z wioski. A jak już wypuszczą do nie wpuszczą. Jak mocno będzie to egzekwowane nie wiem. Pisze tylko to co słyszałem. |
spoko
malutki nie jestem nie zgubie się jakby co to :mobile: i wbijam się na Jana Pawła dzięki wielkie za info |
Silna grupa pod wezwaniem z miasta Uć tez sie szykuje. Wystarczy krzyknąć "Sołtys", polecą flugi i juz będzie wiadomo gdzie jesteśmy :D DOZO!
|
Wy powiedzcie gdzie sie zbieracie - u Diverka, czy we wiosce - w piatek i Bukartyk, i Kasprzycki i LUXTORPEDA!!!!!!
gdzie sie zbieramy w sobotę? |
Bedziemy stacjonowac w motowiosce, do Diverka wpadniemy z odwiedzinami jesli nie bedzie problemu z wyjazdami.
|
Będą problemy z wyjazdami bo biorę cytrynówkę :D
|
Cytat:
Nie mogę sobie przypomnieć dokładnie szczegółów - ale po zgrzewkę wody zasuwałem w końcu z buta, więc mocne argumenty musieli mieć. Myślałem, że to przez Prodidgy i ogólny chaos jaki spowodował napływ tłumów, ale z tego co piszesz to może być jakaś "nowa jakość". |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:42. |