![]() |
No tak, Hitchcocka nie można sobie darować.
Ale bohaterów filmu jest sporo. Sama zauważyłam jedną krowę i jedną muchę. Do tego ten wiatr poruszający koronami drzew... :D |
dzięki wojtek !!!
|
Po długiej kąpieli dochodzimy w końcu do siebie. I dzielimy się przy piwie wrażeniami z kończącego się dnia. Trasa SH 36 Muhurr – Burrel to naprawdę piękny kawałek Albanii…
Taki filmik się znalazł: Rano, korzystając z tego, że nigdzie się nie musimy śpieszyć, jesteśmy w mieście, a motocykle stoją w cieniu, postanawiam zajrzeć maszynie w trzewia. Dodatkowo motywuje mnie czarna plama, która w nocy pojawiła się pod silnikiem… Bliźniak wspiera głównie duchowo: A ja rozkręcam: https://lh6.googleusercontent.com/-8...0/IMGP5741.JPG I nadal nie widzę, skąd do cholery ten olej. Publika zaczyna być coraz większa, Albańczyk-właściciel mamrocze coś pod nosem, że w sumie to bardzo wygodnie, jak kobieta sama umie sobie coś zreperować… W końcu, bo zeskrobaniu resztek oleju wymieszanego z pyłem i piaskiem, ukazują się piękne wżery w obudowie silnika. Od oleju??? Nie wiedzieć jak, ale wylał się również kwas z aku i tak skutecznie zmieszał z olejem, że nie było tego kompletnie widać… :mur: Wypiął się wężyk odpowietrzający, ale czy to był winny? Jestem wściekła na siebie i wszystkich dookoła (czyli głównie Bliźniaka), że nie wymyłam BMW od razu po glebie. Dwa niewielkie zacieki, a silnik wygląda, jakby co najmniej kilka szlifów w życiu miał… ehhh… |
Eeeetam wzery, myslalem, ze jakies pekniecia ;)
|
Tam wżery... Sukienka czadowa :)
Tam u nas... Tam, taki widok to... No byłem tam i nie potrafię sobie tego wyobrazić! |
Czasem siedze w garażu i udaje, że coś robie.
Ciągle mi gorąco,sapie ,wzdycham. W dżinsach niewygodnie i rozbieram sie itd. Taka kieca załatwia wszystko .Przede wszystkim luzno w kroku. Muszę pomyśleć. A co do wątku to szacuneczek dla Pani.:-) |
Jagna jak tam ciąg dalszy? Budziet ili niet?
|
Cytat:
Noooo właśnie ! Ale oni juz z Maroka wrócili ? |
Dajcie Jagnie wrócić ;) Właśnie zbiera materiał na kolejną relację... To dopiero będzie... Szykujcie dobre jedzenie i winko przed ekranami :D
|
Wina Ci u mnie dostatek po weselu :D. A do Maroka trzeba jej było nie puszczać skoro jednej relacji nie skończyła ;).
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:36. |