![]() |
Kapitalna relacja.
|
Niezwykła opowieść -uświadomiła mi jak mało wiemy o swoich małych ojczyznach, jak bardzo zapominamy o ich historii..i jak dobrze że jest ktoś taki jak Ty -kto opowiada tę historie z niesamowitą pasją...
|
Goszcząc ostatnio u Krysi, wiesz której, rozmawialiśmy o różnych Polakach...mam nadzieję, że zbytnio Ci się nie czkało;) Chwilę wcześniej spotkaliśmy w Mesti polaków z Toronto, którzy pamiętali spotkanie z Robertem w Rosji w czasie gdy Ty go również wtedy poznałeś jak wracał z Władywostoku. Twoje opisy sa bardzo wspominkowe, dlatego mi to przyszło do głowy. Przeczytałem jak zawsze z uwagą.
|
Dziękuję wszystkim za miłe słowa:bow:
Niedługo dalszy ciąg trasy po Zachodnich Kresach Polski o tytule roboczym" W poszukiwaniu polskiego Carcassonne". Pozdrawiam Konrad |
W poszukiwaniu polskiego Carcassonne
Witam Afrykanerów!
Zapraszam do lektury: http://www.konrad-mw.home.pl/w-poszu...rcassonne.html Do zobaczenia na trasie! Konrad |
Hej Konrad!
Wiem, że nie robisz tego dla poklasku, tym bardziej chwała Ci za te piękne opisy. Smiem twierdzić, że są prawdziwymi perełkami w naszym forumowym światku. Kolejny raz zatopiłem się z prawdziwą przyjemnością w lekturze! Mam nadzieję, że kiedyś wydasz te podróże drukiem - na pewno znajdą się nabywcy! matjas |
Wedle powiedzenia.
Cudze chwalicie swego nie znacie. Brawo Bies- tak trzymaj. |
>Bies 13 dlugo kazales czekac :drif:. Dzieki :Thumbs_Up:.
|
Jestem pod olbrzymim wrażeniem. Wielce ciekawa i inspirująca lektura!
|
Na kolega racje-tyle superanckich miejsc w Polsce.
Jak wiosna wkoncu zawita trzeba bedzie zwiedzic swoje okolice. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:00. |