![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
W Czarnogórze bylismy 2 razy już, i Durmitor i Pivsko oczywiście przećwiczone. Albania też sprawdzona i teraz na dłużej chcemy pojechać. |
Rano zlepiłem kilka scen z SH36. Moja kamera sfiksowała, ale zachowały się pliki Thorgala - z uwielbieniem kręcił to co pod kołami, widoki mało ważne :hehehe:
Długie i nudne... Te z ładną pogodą od strony Peshkopi, deszczowe od Burrel. Najtrudniejszych odcinków akurat nie znalazłem, mowa o pokręconym odcinku od Qafe Murre do Burgajet - nawroty na luźnych kamorach, często poprzecinane wyrwami po strumieniach. Jak jest mokro to jak po lodzie lód, czasami trzeba się było ratować podpórką. Porządnie trzęsie, sakwy odpadają, kiwaczki w KTMach się odkręcają ;) |
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=z5tSOlT6DhY |
2 Załącznik(ów)
Cytat:
Zrobili mi tam świetną łatę na boczne przecięcie opony w 2011, trzyma do dziś (ok. 6-7 tys.km) bez żadnych objawów pękania czy czegoś tam... |
Dopiero jak oglądam filmy i zdjęcia, to widzę w jakich ładnych miejscach bylismy:) musimy zrobić jakiś repeat tour!!
|
Cytat:
Wyasfaltowana jest w całości droga SH 31 od Kukes do Peshkopi. Tak jak pisał Sowizdrzał, jest to ten odcinek po wschodniej stronie rzeki, przez Bushtrica i Sllova. Od Peshkopi do Shupenze droga jest w złym stanie. Dalej kolo pojechał na Burrel ale doczytałem w innym miejscu, że na odcinku Shupenze-Librazahd jest położony asfalt tylko na pierwszych 13 kilometrach. Mi to pasuje ale coppi nie będzie zadowolony. Jak znam życie to miejscu będzie jeszcze co innego.:D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:48. |