![]() |
Dobra,chyba jako pierwszy z Podlasia dostałem ostrzeżenie,po angielsku żeby było cool.Niestety nie zorganizuje sobie dziś bana bo jestem zmęczony i nie chce mi się gremzać,a chciałbym coś tam skrobnąć przed banem.
Serdecznie przepraszam wszystkich oczekujących ale naprawdę padam na ryj:vis: P.S.Mam nadzieje że nikt nie przyrżnie dziada i nie wybanuje się pierwszy:Sarcastic: |
Gdzie ta łysa polana na której będziem trzodować.Jakieś namiary na to podlesie.
|
A będzie hotel czy motel, żeby się umyć, dlaczego nie ma żadnych informacji, co mam brać w walizki i ile tych walizek? kto będzie wiózł moje walizki i dlaczego? co ja mam robić? pakować się czy nie pakować? A co z wulkanizacja i wyważaniem kół? O Jezu... ratujcie bo nie wiem czy to już czy jeszcze, a może za chwilę...
|
Cytat:
|
ivi, ej a moze wogole nic nie wrzucac i sprawdzic czy sie wszyscy poznajduja? no moze jakas drobna wskazowka typu: kierowac sie na zapach obornika, czy sladem pooranych sciezek...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A miało być w rytmach http://youtu.be/2iUGfURqyhs
|
A trasa off bedzie bardzo błotna bo umyłem motura, który ma szosowe kapcie i się martwię czy dam radę przejechać nie brudząc garnituru?
|
żuczek z Tośkiem się melduje :D A trasa? Miejmy nadzieję, że będzie wszystko :D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:29. |