![]() |
:umowa: proszę o dokładne zdefiniowanie Off-a na lekkie i ciężkie :D. Czy to chodzi o to że moto ciężkie, trasa ciężka, a może chodzi stan umysłu w sobote rano:dizzy: :D w takim razie mogę s8ię dopiero ranow sobotę zapisać
|
Początkowo miał być podział na ciężkie sprzęty (tzw. mastodonty) i lekkie (krzaki). Wszystko jednak będzie zależało od stanu co poniektórych po piątkowej imprezie i pewnie skończy się na wspólnym offie i odcinkach bardzo specjalnych :D
|
Mat mam nadzieję, że utrzymacie wysoki poziom trasy z Zakończenia sezonu dla lekkich krzakojeźdzców ;). Co prawda nam pomogła pogoda, ale lepiej równać do góry niż do dołu :D.
|
Cytat:
Byłam widziałam, u Kujasów pod górę motocykle wciągać pomagałam :) , Jarku możecie być pewni, że NIKT was w kategorii trasaa OFF długo nie pobije ;) :bow::D |
Cytat:
Ważna informacja: jeżeli ktoś nie wie jeszcze czy praca mu pozwoli lub będzie mógł wpłacić dopiero w połowie czerwca, a bardzo chce być i jest zdecydowany - proszę o informację. Ze względu na to, że część rzeczy szykujemy sami, musimy mieć pojęcie ile osób będzie na zlocie. |
kasa poszła- domek- może być chętnie z Tomkiem sixty four
pzdr, :) |
Przelew zrobiony poprosimy pokój 2 os :)
|
mój przelew poszedł i pewnie już dotarł, jeśli to możliwe pokój 2 os. plissss :)
|
Zrobiłem przelew.....
Pozdrawaim |
Kasa poszła.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:19. |