![]() |
No to Wy skurczygnaty jesteście jak cholera. Ja to mały przy Was. Szczęście ze chociaż kopyta mam stosowne do podróżnego enduro.
muszd kupić coś nieco większego, np R1150 Adv, bo na moim XL700V to mnie ciągle kolana bolą i wyglądam jak na sporcie. Przemek, Łódź RTK, |
Cytat:
Nie jeździłem 700tką, ale 650tką i owszem...i rozumiem twój BÓL! Pojeździj dużym GSem i daj znać jak twoje kolana ;) Pozdro Orzeppe |
Ależ tak jak pisze, jeździłem GS'ami. To jest to! Do cholery, ja po prostu musze mieć Betę. Tylko ze te nowe R1200 wyglądają jak "sztabki zlota". Po mi takie swiecidło? Lep na złodzieja. Kupie 1150 Adv z lat 2003-2004. Jakoś tak.
Przemek, Łódź RTK, |
wez mojego , bedziesz mial co trza ;)
|
Pogadamy w kwietniu lub w 1 kwartale roku.
Przemek, Łódź RTK, |
Cytat:
Powodzenia w szukaniu. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cały czas jest też aktualne moje ogłoszenie w dziale "kupię/sprzedam" więc jak szukasz ADV 1150 to zapraszam - 2004 rok bez wspomagania i bez ABS-u za to z "niebiańskimi" pokrywami zaworów;) a co do allegro czy otomoto to tam też trafiają nasze motocykle więc byłbym ostrożny z tak radykalnymi osądami /byłem na kilku "wycieczkach" po sprzęty w DE czy BE i wracałem tak zniesmaczony jak po bigosie w 1982 na krakowskim dworcu PKP/.
|
czyzbym wyczowal jad w w slowach ex?
hehe , nadal mnie kreci , nie lubie wscieklakow i nic tego nie zmieni mam poprostu nowe pomysly , nie mam parcia na sprzedaz ale myslenad r 100 gs PD lub czyms podobnym ;) poza tym mam okazje kupic pickupa z usa i kasa by sie przydala :) byloby na moto i na pickupa ;) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:27. |