![]() |
Oj tam bambusów sie nazbiera i rozpali coś niecuś i bedzie oka. do zimy daleko:D
|
Kosmal,potrafisz podnieść na duchu ,już mi cieplej
|
Ramoneza-Po kubaturze Twojego namiotu sądzę że będzie Ci najcieplej.Ciepłe powietrze będzie się kompresować:haha2:
|
Jak to zostawiać bambetle... zapasowe skarpety to w kieszeń można wrzucić :)
Klocki poszukam powinienem mieć zapasowe z mojego xtz powinny być te same, a jak potrzebne nowe to pisz do Tomka Bicio to może Ci kupi na Solskiego we Wro jak bedzie jechał do mnie :) PS ja juz siedze na motocyklu |
Ramonez jak jedziecie przez Bolesławiec to ja tam dom was dołączę po co mi samemu do Złotoryji gonić.
|
Cytat:
Do Bicia ślę priv :) |
Już nie zaśmiecam wątku.
Dobrej zabawy bez szkód własnych i sprzętowych. Ramonez -ten namiot to tak z przymróżeniem...;) |
Witam.
Zostawiam do siebie meila jakbyście chcieli kiedyś jeszcze wpaść w moje rejony a jest jeszcze gdzie pojeździć! rumi-84@tlen.pl Pozdrawiam Michał |
Noo fajnie fajnie mega :)
Jak dla mnie v strom i trampek 700 zaskoczenie roku. nie wiedziałem że ktoś kto tym jeździ może lubieć tak się łomotać po górach :) mity obalone v strom i trampke idą w ofie rześko :) teraz tylko orzepa trza zabrać, żeby poobalał mity o gesssie :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35. |