![]() |
Wyjazd przesunięty na 19go. I nie wiadomo czy jeszcze się nie zmieni w międzyczasie.
Liczba uczestników stopniała do jednego. Wychodzi na to że jadę sam. Może ktoś się zdecyduje, bo samemu to chyba nie bardzo mi się chce :) |
My dziś o świcie wróciliśmy z tygodniowego dzidowania po Rumunii :drif::drif::drif::drif::drif:
i powiem szczerze, że ooo.. ja pierdziulę !!!! - to jest istny raj dla wścieklaków :D (porównanie mam tylko z naszymi górami, które mimo, że małe, to potrafią nieźle dać w kość.. :dizzy::vis:). No i się zakochałam totalnie :devil:, i już uczę sie rumuńskiego (w celach komunikacyjnych ofc :)), i wracam tam na przynajmniej 2 tyg w tym roku (ale tylko czysty off na lekkich endurakach), i będę wracać jeszcze nie raz, póki na legalu będzie można po tym rajskim zakątku do woli pomykać :) Jak się wyśpię i ochłonę nieco, to wrzucę jakieś wzdęcia dla zilustrowania ogromu mego uczucia ;) |
Z chęcią poczytam o poleconych regionach. Atakuję Rumujnię we wakacje Afryką, każda informacja cenna :).
|
Jakby tak połaczyć Rumunie i Czarnogóre to trzeba by się naprawde daleko wybrać by znaleść coś czego w tych dwóch pięknych krajach nie ma :drif:
|
Cytat:
ale po 1 lipca, wczesniej niestety nie moge |
Ja mam wolne od 7lipca i chętnie się dołącze gdyby ktoś jechał w tym terminie
|
Plakiet moze wyskoczysz z nami w od 11.06 ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
plakiet rozumiem że chcesz jechać 19 czerwca ? ile dni cię interesuje jestem zainteresowany takim wyjazdem więc proszę o jakiś znak !! termin mi odpowiada
już doczytałem wcześniej interesują cie 2tyg? ja jestem ogranoiczony do 8 dni chyba że wyjazd mógł by być od 16 do 27go |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:01. |