![]() |
Czy zadanie pytania jest malkontenctwem ??
|
Cytat:
Lista: 1. pałeł - kasa poszła 2. cheniek - kasa poszła |
Adagiio tak jest przy organizacji każdego rozpoczęcia/zakończenia. Każdy organizator musi tego posmakować :).
Za drogo i za duży wypas, jak za tanio to jedzenie nie odpowiada. Przeżywaliśmy to z Kujasami półtora roku temu. Odliczcie od kwoty do zapłacenia koszty koszulek i już inna cena jest. Za koszulki na wszystkich afrykańskich spędach było płacone osobno. Tanio nie jest ale miejmy nadzieję, że (cytuję Bloba, żeby nie było ;)) "padalce" admini i moderatorzy wreszcie się popiszą :D w końcu to 10-cio lecie. Wiem pewnie mam w ryj :D |
Dla tych co im za drogo niech jadą na zlot BMW za 350 zł :haha2:
|
Samson niech każdy jedzie tam gdzie chce. Zostało wyjaśnione na co kasa idzie, więc po co ta agitacja??
|
Cytat:
Już mi się podoba :D |
Cytat:
Dla moto do przejechania, jeżeli chodzi o 4x4 to albo zmota albo bezlitosne oranie o krzaczory, są podjazdy i zjazdy na które Landem nie wspinałbym się z wielką odwagą. Są jednak tacy co twierdzą że nie mam jaj więc nie traktuj tego jako wyroczni. Zapytam Adama co z pozwoleniem na jazdę 4x4 mamy na pewno na moto i jakiś znacznik na quad-y. Część tracka jest po torach enduro i obawiam sie że mogły by tam zrobić się zgliszcza podczas orki podjazdowej. |
Zobaczymy się tak, czy owak ;)
|
Cześć trasy biegnie po torze enduro i nikt nie wyda pozwolenia na przejazd po nim terenówek i quadów ponieważ służy on do innych celów .
Jeśli zostaną zapełnione miejsca które mamy do dyspozycji i będą chętni to coś się wymyśli , na razie ten problem nie występuje . Wiem że nie ma możliwości technicznych do pomieszczenia 2 x tyle . To nie my decydujemy o zasadach zakwaterowania tylko właściciel ośrodka . |
No i wszystko wyjaśnione .
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |