![]() |
A ja mam daleko ale na 90% będę.
|
1.Zaczekaj
2.Dunie- łożka mi nie potrzeba 3.Jagna (poradzę sobie bez łóżka) 4.TAGDB ( jo tyz bez wyra wytrzymom) 5. Roomyanek ( a ja koniecznie łóżeczko i ziarnko grochu 6. asti - trawa pod karimatę wystarczy 7. Aaniś 8. Doodek 9. Ofelia - nie jedzie :mur::vis: 10. olacka 11. mucha 12. Maciejka 13. Lara07 14. CLEO ( może być trawa a i łóżkiem nie pogardzę) Pigwówka już czeka ;-) 15. tropicielka 16. Malena 17. Dona ( opcja namiotowa ) 18. Megi (opcja namiotowa) 19. Kuma 20. Bawarka 21. popkate 22. Kaś - powracam z niebytu - opcja hamak ;-) drzewa jakieś tam rosną mam nadzieję. 23. hardenne |
Jako ze dostałam zaproszenie na ślub Ofelii i Leffa z wielkim bólem ale muszę zmienić plany :( uważam ze ślub ta para będzie miała 1 raz w życiu i nie ładnie by było odmówić :)
|
A ja się w takim razie zapiszę, bo właśnie się okazało, że mogę wtedy wziąć urlop [tzn. wolny weekend ;) ] - chyba jedyny termin w czerwcu-sierpniu :/
|
Brawo Mygosia!
|
aktualizejszyn
1.Zaczekaj 2.Dunie- łożka mi nie potrzeba 3.Jagna (poradzę sobie bez łóżka) 4. Mygosia 5. Roomyanek ( a ja koniecznie łóżeczko i ziarnko grochu 6. asti - trawa pod karimatę wystarczy 7. Aaniś 8. Doodek 9. olacka 10. mucha 11. Maciejka 12. Lara07 13. CLEO ( może być trawa a i łóżkiem nie pogardzę) Pigwówka już czeka ;-) 14. tropicielka 15. Malena 16. Dona ( opcja namiotowa ) 17. Megi (opcja namiotowa) 18. Kuma 19. popkate 20. Kaś - powracam z niebytu - opcja hamak ;-) drzewa jakieś tam rosną mam nadzieję. 21. hardenne |
Niezła gromadka się uzbierała! Postaram się być:)
|
Kurczę no....
Jak tu się rozdwoić? Ja też bardzo chciałabym być i na weselu i na zlocie... Może jednak zlot tak tydzień albo dwa później? W końcu 17,39 % zlotowiczek chciałoby być na ślubie ;) |
Cytat:
|
Nie wiem jak pozostałe 85% dziewczyn, ale ja osobiście ustawiłam sobie urlop pod ten zlot [ w konkretnie w tym terminie].
Zaczęłam o to walczyć już w lutym. Teraz sie udało. Więc zmienianie reguł w czasie trwania gry uważam za nie fair. Tez bym chciała mieć ciastko i zjeść ciastko, ale zazwyczaj cos trzeba wybrać :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:35. |