![]() |
Po przejrzeniu postów kol. Schneider popieram apel przedmówczyni.
A kol. Schneider niech weźmie impaktownik udarowy i zastosuje. W czoło. Evvil - powodzenia w szukaniu! |
Evvil trzymam kciuki za odnalezienie sprzęta. Skoro jeden się znalazł to myślę, że to jacyś lokalesi zwinęli żeby polatać po górkach. Mam dwie traumy których nie chciałbym przechodzić - spotkanie z puszką (a jest ciekawie na mieście Warszawa) i druga trauma - poszukiwanie sprzętu po kradzieży. Nie wyobrażam sobie stopnia wkurwu po jednym i drugim. Staram się nie przeklinać, ale czasami słowo jest adekwatne do sytuacji.
|
Cytat:
|
Współczuję, info na fejsa juz dawno dałem.
Oraz informuję że czuwam nad tym wątkiem i prosze o ugryzienie sie w język bo jak sie zacznie obrażanie to będą wczasy od forum taki turnus 14 dniowy na ochłoniecie. Nie bede dociekać kto zaczął poprostu wpisze kart urlopowe dla kogutów. |
Cytat:
PS I nie mówcie "dałeś d..." lub inne w stylu Pana S. - to kradnący są degeneratami... |
Może zorganizujemy wyprawę poszukiwawczą na kilkadziesiąt maszyn(może set).Jak zobaczą taką siłę z Polski to sami oddadzą.TRZYMAM KCIUKI ZA ODNALEZIENIE ,NAJLEPIEJ W CAŁOŚCI
|
Co za świat....Evvil powodzenia w szukaniu.będzie dobrze znajdzie się Rumunia to nie dziki kraj wcześniej czy później gdzieś się pojawi...
|
No wieści z Rumunii wskazują że ch*** położyli. Już się pogodziłem z tym.
Pany - to tylko kupa żelastwa. Rzecz nabyta. Było, minęło, będzie następny. Nie ważne moto, ważne co z nim robisz. |
Kurde, kiepska sprawa :(
Człowiek traci wiarę w ludzkość, muszę wyzbyć się mojej wrodzonej naiwności. Zawsze motory zostawały pod szlakiem a my w góry na cały dzień... Praktycznie niezabezpieczone. A tak z ciekawości, Afryki pewnie zostały odpalone, wytargali kable ze stacyjki czy jak? |
Cytat:
Słuchaj no, kolego, jeśli zamierzasz w dalszym ciągu używać tak mdłych przekleństw, nie spodziewaj się, że ktoś Ci będzie współczuł, gdy ukradną Ci motor. Więcej ikry, mada faka! ;-) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:02. |