![]() |
No Wide ze szkołą przetrwania z selekcja się szykują plus talent roku jako wokal na otarcie łez w środk u nieznanego lasu będzie grubo chyba nawet regionalny czar nie ukoi nerowowosci
|
Cytat:
|
Nie no z mojego poważnego tematu zrobili jakieś podśmichujki :dizzy:.
Gdzie są poważne pytania, typu: "Czy trasa jest trudna? Czy przejadę ja na łysych oponach? Czy będą mrówki? Czy trzeba wziąć jedną mielonkę, czy dwie??". |
No to pare pytan:
Czy bede miec kaca? Z jaka predkoscia biega gepard? Czy blondynki sa wszedzie blond? |
No przecież wiadomo ze na lysych się nie da zostaniesz porzucony w nieznanym lesie mielone musisz sobie upolować a do tego będzie umiał czas śpiewem TALENT ROKU:)
|
A jak bedo mrówki? Taakie wielgie.(tu wyobrażta sobie wizualizacje palcyma)
|
A ja mam pytanie do Wasila, Czy dam radę na anakach?
|
A ja czy przejade na TKC?
Czy to prawda że każdy będzie dmuchał w alkomat i Wasyl będzie odbierał prawa jazdy- do odbioru za calutki rok? A tak wogule to w jakim województwie ten rajd? Ślonsk? Czy to prawda że kto przywiezie słodką wódkę to ma "w Ryja" ? |
1 Załącznik(ów)
... przygotowyjac motocykl do rajdu, w instrukcji znalazlem takie oto strone, ktos wie co to, to sie jakos reguluje?
|
Trzoda michałowska nie jedzie na taką lipną imprezę więc zostaje u siebie i robi lepszą :-) tylko żeby nam nie przyjechali do naszego buszu,pozdrawiamy
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:52. |