![]() |
Jak czytam fajne to. Moze warto wystrugac "alternatywe"?
|
Cytat:
|
Lepi sam widzisz, że chętni są. Zrób kosztorys :)
|
Ja tego na oczy nie widziałem. Male to więc drogie być nie może :)
|
Ok, więc wiadomo, że to jest zajebiste dla komfortu jazdy, ale co przy skokach, skoro szybkie dobicie staje się bardziej miekkie, oznacza to więcej dobić w dużych dziurach i skokach.
|
:brawo: powodzenia w skokach na afryce
|
latam trampiem akurat, jest napisane pod avatarem :) Aha i dzięki jak na narazie wszyskie skoki były udane ;
|
Szybkie dobicie nie powinno być miększe. Taka idea jest wkładania tego emulatora.
Na asfalcie, wybojach, wybiera miękko, ale nie gumowato. A jak amor dostaje w pizdę od dziury czy od hamowania, to twardnieje, zamiast robić nura jak w AT. Sluza, w jakich sytuacjach miałeś opcję "dobicia"? Jeżeli dobija przy średnich wybojach, może warto jakoś wspólnymi siłami dojść do optymalnej jego regulacji i podkręcić mu jeszcze z obrót tą śrubę regulacyjną. Chyba, że jednak próbowałeś skakać ;] |
Cytat:
|
No właśnie podziękowania dla Szparaga, że mnie też tym zaraził :D:D:D nooo i tobie Sluza ze dokonałeś to na żywo dla nas :bow::bow: myślę ze ja też w zimie będę to strugał ;) na razie nie bo po szkoleniu u Szparaga zacząłem widzieć co naprawdę dolega mojej królowej i wykosztowałem się na wszystkie czasy :haha2::haha2::haha2:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:33. |