![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Rock Rider na tyle już mam drugą (na pierwszej ok 6 tyś km on/off dało radę). Robi robotę w błocie, na szutrach, nieźle na piachu, jedynie mokry asfalt.. ale to oczywiste. Na jesienny Podlaski założyłem na przód cst 755 (akurat miałem pod ręką nówkę) i do tej pory nie zdjąłem. Na pewno są lepsze gumy w teren ale ta w miarę daje sobie radę w terenie i nie upośledza bardzo moto na szosie.Całkiem przyjemnie klei do asfaltu.
|
s12 na tył i będzie pozamiatane :)
|
Cytat:
|
Hej! Znów zapytam. Tym razem na asfalt w rozmiarze 150/70-18 do ADV990 co proponujecie, coś co na mokrym znośnie trzyma? Czy może ktoś wyrazi opnie o KENDA Big Block Paver K678 150/70-18 70 H TL lub coś z podobnym bieżnikiem, szkoda że anake2 niema w tym rozmiarze. Mój młody wybiera się do Turcji. Musimy coś wymodzić. Dzięki
|
Pirelli MT90 Scorpion. Opona bdb na asfalt.
|
Cytat:
|
Monotemat kończę mezelerem karo 3
pozdrawiam |
Karo 3 - szkoda czasu na zakładanie i zdejmowanie. Wg mnie (każdy może to widzieć inaczej) w offie chujnia, w błocie, piachu, na kamieniach, luźnym szutrze a na mokrej trawie kutastrofa!!!. Dają radę na suchym asfalcie. Na mokrym ciut ciut lepiej niż kostki. Jak odkręcasz mocniej to do 750 km i połowa zejdzie ( albo więcej). Mam taką po chyba 750 - 800km 50/50 on/off i już jej nie założę (chyba że najadę na grabie) a nic innego nie będzie pod ręką. Wg mnie szosowa guma ale to tylko moje zdanie i każdy może to widzieć inaczej.A i dodam że nie jeżdżę turystycznie dzikiem tylko "się powścikać".
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:54. |