![]() |
Na raz wciągnąłem! Thx
|
Elegancko. Macie jakieś fotki CBR'ki benka ?
|
Cytat:
|
były na armeńskiej karcie czyli niema😠
Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
|
Ze sporym poślizgiem też wessałem tą relację na raz. Fajnie się oglądało i czytało, dzięki za wrzucenie! :Thumbs_Up:
|
Pytanie; czy laweta miała hamulec najazdowy i jakie miała DMC. Pytam bo mam ten problem;
kupiłem lawetę bez hamulca z DMC 750 kg. Autko mam małe Honda Jazz, może uciągnąć 1000 kg z hamulcem, a 450 bez. I co mam teraz z tym zrobić, czy ktoś Wam po drodze to sprawdzał ? pzdrw Adam |
Cytat:
|
Cytat:
Jak potrzebujesz lekkiej przyczepki, 400 kg pod motocykl, to na wyjazd moge Ci pozyczyc. Darek z Kamerunu dalej Cie wspimina... |
Dzięki za ofertę. Mój problem jest taki, że wylicytowałem na aukcji w USA Trajkę Honda Goldwing GL 1800. W styczniu odbieram ją z Rotterdamu i chciał bym przyciągnąć własnym sprzętem, tym bardziej że będę ją podciągał w przyszłości do ciepłych krajów. Ta Trajka waży 510 kg, więc muszę mieć większą przyczepkę. Mogę obniżyć DMC z 750 do 600 kg, a to już pozwala na większy wybór autka. Ojca Darka nigdy nie zapomnę, chcę tam polecieć jeszcze raz z żoną, oczywiście po szczepieniach. Pozdrawiam.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:42. |