![]() |
Panowie musicie sie pospueszyc bo rabata 20% obowiazuje dzis do pólnocy. A swoja droga zastanawiam sie czy faktycznie te walki przestaja produkowac.
|
Jak by ktoś zamawiał do 07A to ja się pisze.
|
Cytat:
|
Z katalogów wynika, że w 1996r (a więc już RD07A) montowany był jeszcze wałek o tym oznaczeniu: 23220MV1000 (wałek przypisany do RD04 i RD07).
|
Witam
Coś wyszło z tego zamówienia grupowego? Można jeszcze się dopisać? Z kim się skontaktować? Mój wałek i łożysko do wymiany i bez sensu zakładać stary wałek przy rozpoławianiu silnika. Proszę o info, sprawa podbramkowa. |
Dla mnie nie mają wałka i nie wiadomo kiedy będą mieć. Dostałem dzisiaj info. Kasa się wraca. Trzeba zainwestować w dobry klej. Dzisiaj już 20% zniżki niema. Może zainteresowanie było tak duże że po prostu wałki wyszły.
|
1 Załącznik(ów)
nie ma wałków - zwrot dostałem też i info, że jak dokładnie sprawdzili to część jest uszkodzona, albo jej nie ma... (automat wysłał).
d....a |
No to teraz zostanie tylko dorabianie.
|
Czyli pozostaje silnik do rozpołowienia, kasa wydana na mechanika, łożyska, uszczelki i paten z klejem.
Trochę bez sensu ale alternatywy brak. Dobrze że rozwiązanie z klejem daje radę i opinie są pozytywne. |
Jak wałek będziesz miał na wierzchu to możesz z nim zrobić cuda. Nagwintować, napawać, dłutować, przedłużyć, skrócić, pocieńkować, pogrubasić...
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:44. |