![]() |
Cytat:
My, o ile będziemy, to w komplecie z dzieciskami. Nie wiem jeszcze kiedy zjadę do Polski, więc nie wiem też kiedy dotrzemy. O ile zdążymy na kajakowanie to i w tym udział weźmiemy. Skoro Ramonezy nie będzie, to kociołek zabierzemy. |
W sobotę rano. Tak żeby na off a dojechać sprawnie i cało czyli s3. Myślę ze 7:30. Potem się pomyśli:)
|
eeeeehhhhh tam Diverek brunetka na pewno mi wybaczę :D:D:D bierz kociołek reszta ja mam ;)
SKS SKS i to awansowany Ramoneza :lol8::lol8::lol8: 1. Fabrizio13 + Aniela + kajak 2 os. 2. Łysy 3. f4u+karola ale tylko na wieczorne biesiady przy ognisku. 4. rupert + kajak 1os 5.Szymek9333. 6. ramoneza z zoną 7. Insekt + insektowa. 8. Kapa Łuk 9. Słodziak 10. Misza z puszką. 11. Ex1 12. Norbi na ognisku. 13 Kosmal. 14 Zaczekajka jak dojedzie z albanji. 15. Lepi ( obiecałeś ) 16. Qba Rd07. 17. Pincet na łysy oponach. 18. Łukasz z dominatorem + 1 os kajak 2 os. 19. Jojtek + 2osoby 20. Prezes +kajakiem popłynę jak będzie do pary z kimś 21.Sulik,a jak kajak to zobaczymy.nie mam pary���� 22. Belfegor - kiełba w sobotę :-) Bez offu, BMW zobowiązuje... 23 naczelny filozof + kajak 1 os. |
Ramoneza będzie tylko zasmarkany.kociołek plus dziki kawałek dzika od brata myśliwego też bedzie . Ale co z zaczekaj?
|
Zaczekajka będzie ;) tak zrozumiałem ze ciebie nie będzie sorki źle czytałem :D
|
Cytat:
wytapatalkowano |
Jakby trzeba było mogę się dokoptować do kajaka do kogoś. Żaden kajak nie jest mi straszny:)
|
Cytat:
|
1. Fabrizio13 + Aniela + kajak 2 os.
2. Łysy 3. f4u+karola ale tylko na wieczorne biesiady przy ognisku. 4. rupert + kajak 1os 5.Szymek9333. 6. ramoneza z zoną 7. Insekt + insektowa. 8. Kapa Łuk 9. Słodziak 10. Misza z puszką. 11. Ex1 12. Norbi na ognisku. 13 Kosmal z żoną i synem 14 Zaczekajka jak dojedzie z albanji. 15. Lepi ( obiecałeś ) 16. Qba Rd07. 17. Pincet na łysy oponach. 18. Łukasz z dominatorem + 1 os kajak 2 os. 19. Jojtek + 2osoby 20. Prezes +kajakiem popłynę jak będzie do pary z kimś 21.Sulik,a jak kajak to zobaczymy.nie mam pary���� 22. Belfegor - kiełba w sobotę :-) Bez offu, BMW zobowiązuje... 23 naczelny filozof + kajak 1 os. |
Hehehe;) ;) ;) ;) :D :D :p
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:26. |