![]() |
Ja tez sie pisze na ubezpieczenie , daj znac jakie beda koszta, przeleje ci kase.
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka |
Ja również.
|
Też robię ale u siebie lokalnie
|
Zaraz po świętach przycisnę takiego jednego brokera co by sie doprecyzował z dobrymi warunkami i ceną. I wtedy dam Wam znać co i za ile. Ja już jestem po przejściach więc wybieram te opcje realne. A te raczej nie należą do okazyjnych....
Wesołego jajeczka wsiem |
Nigdy się nie ubezpieczalem na ukraińskie wyjazdy.
Zasada jest taka że jak coś się stanie to jak najszybciej do Polski. Dla mnie ważne aby ubezpiczenie obejmowało pokrycie sciagniecia " zwlok" do kraju. Poważnie.:) |
Racja pełna. Juz raz mnie w Lubaczowie składali...
Nie powiem po czym |
Chłopaki,
jakby co mam dwa miejsca w busie - 2 czleka + 2 moto we wtorek wieczor 02.05. Lecę z Nowego Targu- Sacz- Gorlice-Rymanow- Krościenko. Powrót sobota w nocy ta sama droga tylko z Sącza na Bochnie lecę. Nocleg 2/3go planuje przy granicy tam gdzie auta zostawiamy. Podobno ognisko, karkówke i flaszkę dają w cenie noclegu 30zł.. grzech nie skorzystać! :p Jakby co piszcie. |
1 Załącznik(ów)
Ogłoszenie parafialne dla bojaźliwych i przezornych:
Pan Broker myślał przez święta, naradzał się z mądrymi w piśmie (OWU) i piątego dnia ogłosił co następuje: - 62 zł płacą Ci, co nikomu się nie kłaniają i ekstremalne sporty uprawiać przez pięć dni zamierzają, - Rozsądni (są tu tacy??), co sportów ekstremalnych unikają, do zapłaty połowę ww. kwoty mają, - funeraliści :dizzy: zanoszą prośby o wyceny indywidualnie - info na priv co by nam admin wątku za kryptoreklamę nie zamknął. Zdrowia ps czy takim sprzętem dam radę, bo husqa coś kaprysi ostatnio... |
Moc Cię wykończy, lepsza kapryśna Huska!:p
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:37. |