![]() |
Hej, jedzie ktoś z Łodzi albo przez Łódź z przyczepką i ma miejsce na KTM525? Zrzucam się na wachę i flaszkę dokładam ;)
|
Ruszyłem dzisiaj na w stronę rajdowych okolic. Życzę wszystkim lepszej pogody na dojazd na miejsce. Dziś zimno, mokro i mocno wieje. Nie spotkałem żadnego motocyklisty na trasie, a ponad 200km już za mną. Pozdrowienia z Domaszowic z pizzerii Mario :) Dopiero tutaj dosycham po ulewie którą miałem przyjemność spotkać po drodze.
|
panzer zapodaj nr do siebie na priva
|
|
Dziękuję wszystkim których spotkałem na tegorocznym Tukanie. Dziękuję za sympatyczne pogaduchy, za odpowiadanie na moje (czasem chyba głupie) pytania odnośnie tematyki enduro i za pomoc przy walniętym agregacie prądotwórczym na jednym z OSów :)
Zgodnie ze swoim założeniem poznałem kulisy przgotowań do rajdu, byłem na miejscu od środy i już od chwili przybycia poczułem się jak wśród dobrych znajomych, chociaż był to mój pierwszy raz na takiej imprezie. Żałuję że musiałem wyjechać w niedzielę przed południem w trakcie trwania ostatniej konkurencji ale i tak wspomnienia z pozostałych dni zostaną na dłużej w głowie. Do zobaczenia przy kolejnej okazji. Mój magiczny pojazd wzbudził zainteresowanie (albo politowanie?) więc pewnie teraz będę jeszcze łatwiejszy do wychwycenia gdzieś w trasie :) https://s18.postimg.org/pf9algvqh/IMG_4616.jpg |
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Zdjęcia..:Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up:
|
Gratulacje dla kierownika na NAT :D była jedna :Thumbs_Up:
teksty obsługi na OS Topola(przeprawa błotno rzeczna): ....ooo,jedzie nowa Afra,dawaj ją na głęboką....:haha2: .....oooo, jedzie duży GS dawaj go na głęboką...:haha2: aaa hooy dziewczyny też ... :haha2: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33. |