![]() |
Ja tam nie widzę problemu żeby pogodzić jedno z drugim, cała sobota jest na dojazdówkę, można se pierdyknąć traskę że ho, ho :)
|
Cytat:
Maczeta jest już starym flakiem,ale na Podlaskim odżyje! |
Wieloletnie doświadczenie i praktyka potwierdziły maksymę Pana Kononowicza, że nie będzie niczego. Chodzi o to, że im mniej atrakcji zapewniamy, tym mniej jest pretensji i fochów od twardzieli na motorach. Najlepiej ograniczyć się do legalnego miejsca kaźni wieczornej i objechania wcześniej trasy. Heta wsio.
Śluza- zastanów się co Cię spotka, jak ktoś pojedzie sam z trackiem i np. padnie mu nawigacja. Pół dnia będzie szukał zasięgu żeby się do Ciebie dodzwonić. Jak się dodzwoni to powie: "Stoję pod drzewem i nie wiem gdzie jestem. Przyjedź po mnie." buhahaa |
Aż strach myśleć, co się z takim zagubionym czerwonym kapturkiem może stać jak błądząc po lesie wpadnie może nie na wilka ale na leśną bimbrownię. Chłopaki go żywego nie wypuszczą.
|
Nie jeden na pewno chciałby wpaść na taką bimbrownię.
|
Wpadłbym.
|
Wklejam standardową liste pytań (można uzupełniać), onanizator odniesie się.
1. A toaleta będzie? 2. A koszulki z dzikiem beda? 3. A jakie opony? 4. A na Anakach przejadę ? 5. Czy będzie szarlotka z rodzynkami? 6. A ser spod-laski ? nie będzie niczego, nawet anaków Mnie tyż nie będzie ni mam moturu. |
Cytat:
|
Ja bym wolała wpaść na wilka :)
|
Ivi&Kudłacz to ja Was teraz zdenerwuje taką wisienkom na torcie:dizzy::D:osy:
https://www.youtube.com/watch?v=mxtcCUlcIX0 |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:56. |